TRAŽIŠ? NAĐI.

Zanima vas kakve poslovne šanse pruža Gorski kotar?

SEMINARI I EDUKACIJE 2020.
18.2.2020. 9:40:00

Zanima vas kakve poslovne šanse pruža Gorski kotar?
Zanima li vas Gorski kotar, posebno u smislu poslovnih mogućnosti i razvoja poduzetništva, svakako dođite u Poslovni kutak Gradske knjižnice Rijeka (Središnji odjel Palača Modello) u utorak, 3. ožujka u 18 sati i poslušajte što imaju reći dva iskusna i stručna predavača.

Kave su šanse u turističkom poslu, proizvodnji, poljoprivredi, ugostiteljstvu, nastojat će nam približiti iskusan predavač Danijel Bertović te gost iz SAD-a Steve DeBrett.

Danijel Bertović je završio studij elektrotehnike i studij ekonomije, smjer menadžment, a nakon toga se educirao u SAD-u, u području vođenja poslovnih potpornih institucija. Član je upravnog odbora Euromontane sa sjedištem u Bruxellesu. Vodi razvojnu strategiju i sudjeluje u cjelokupnom poslovanju lokalne razvojne agencije PINS, društva ograničene odgovornosti neprofitnog tipa za istraživanje i razvoj u gospodarstvu i poslovne potporne institucije kojoj je cilj stvaranje povoljnog poduzetničkog okruženja u Gorskom kotaru. Zadaća PINS-a je pretvaranje poduzetničkih ideja u poduzetničke projekte čiji su nositelji osobe koje žele bilo koju vrstu vlastitog poslovanja (obrt, trgovačko društvo, OPG). 

Steve DeBrett je od 2012. izvršni direktor u neprofitnoj organizaciji The Industrial Council of Nearwest Chicago te od 2012. ICNC upravlja jednim od najvećih poslovnih inkubatora u SAD-u (Make City), i pridruženi je partner novog inkubatora za proizvođače hrane i pića, The Hatchery. Također je član odbora u "International Business Incubation Association (InBIA). Ima MBA diplomu s Northwestern University's Kellogg School of Management iz poslovanja, financija i marketinga. On će vam reći nešto više o tome kako razviti poduzetništvo i koja je uloga potpornih institucija u tome na iskustvima iz SAD-a. 

Susret s odvija u suradnji s American Cornerom Rijeka.

Sudjelovanje je slobodno za članove Gradske knjižnice Rijeka, a zbog ograničenog broja mjesta potrebno ga je prijaviti na mail poslovni.kutak@gkri.hr

(I: gkr.hr)

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se