Više ne trebate skrivati vaš osmijeh, sakrijte aparatić za zube

PODUZETNIČKE PRIČE
20.2.2018. 12:05:56

Više ne trebate skrivati vaš osmijeh, sakrijte aparatić za zube
Osim za fizičko zdravlje, lijep osmijeh važan je i iz društvenih razloga. Jedna od posljedica krivih zubi kod većine ljudi je nedostatak samopouzdanja što utječe i na njihov osobni socijalni doživljaj u svakodnevnom životu. Usprkos želji za ravnim zubima, mnogi ne žele staviti ortodontski aparatić za zube jer smatraju da će željezne žice i bravice narušiti izgled njihova lica što će dodatno umanjiti njihovo samopouzdanje. 

Lingvalni (unutarnji) aparatić za zube

Za sve koji se ne žele sramiti "željeznog osmjeha", moderna ortodoncija pronašla je rješenje u vidu lingvalnog, odnosno unutarnjeg aparatića koji se pričvršćuje na stražnju stranu zubi. Skriven iza vaših zubi, ovaj se aparatić uopće ne vidi dok se smijete, pa tako nitko neće ni znati da ga nosite. Kako to izgleda pogledajte ovdje
 

Riječki stručnjaci za lingvalnu tehniku

Lingvalnom tehnikom bavi se ekskluzivna grupa ortodonata, a u Rijeci vam tu uslugu nudi Dentalna poliklinika Mady Maričić.
 
- Ova tehnika zadovoljava sva pravila biomehanike pomaka zubi, a lingvalni aparatići mogu se u potpunosti prilagoditi konturi vaših zubi i tako vam pružiti maksimalnu udobnost i najljepši mogući osmjeh. - poručuju nam ortodonti iz ove poznate riječke dentalne poliklinike. 

Prednosti lingvalnih aparatića

Lingvalni aparatić je malen i nema oštre rubove, zbog čega će se jezik brzo priviknuti na njega, a poremećaj govora biti minimalan. Uz to, nema ni grebanja unutarnjih strana usnica i obraza kao kod klasičnih aparatića. Vjerojatno će vam trebati neko vrijeme da se na njega u potpunosti naviknete, no taj period ne bi trebao trajati duže od 2 tjedna.
 

Pravila koja morate znati

Proces postavljanja unutarnjih bravica je isti kao kod postavljanja klasičnih bravica, a i pravila za zubnu higijenu, hranu i piće su ista. To znači da biste za vrijeme nošenja aparatića  u potpunosti trebali izbjegavati žvakaće, jako tvrdu hranu i kokice te četkati zube nakon svakog jela.

Slijedite upute ortodonta kako biste uz unutarnji aparatić postigli najbolje moguće rezultate uz minimalne neugodnosti.

Želite li nevidljivim aparatićem ispraviti vaše zube, specijalisti u riječkoj Dentalnoj poliklinici Mady Maričić rado će vam objasniti proces, odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam pri donošenju odluke. Upoznajte se s radom i ostalim vrhunskim dentalnim uslugama koje vam nudi Dentalna poliklinika Mady Maričić na stranicama našeg portala.
 
(I:eKvarner.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se