Uz pomoć stručnjaka dovedite okućnicu do savršenstva

PODUZETNIČKE PRIČE
5.5.2017. 15:59:18

Uređenje okućnice

Uz pomoć stručnjaka dovedite okućnicu do savršenstva
Lijepo uređena okućnica iziskuje mnogo truda i pažnje kako bi bila uredna i održavana. Potrebno je naoružati se strpljenjem ali i znanjem kako bi zajedno uklopili one biljne vrste koje najbolje uspijevaju u određenom podneblju. 

Koliko god bi htjeli da nam je okućnica uređena kao iz časopisa, ona je nažalost često zapostavljena s obzirom na užurbani način života i nedostatak slobodnog vremena. Kod takvih situacija dobro je obratiti se stručnjacima koji će posao uraditi za vas, ali i pružiti vam koristan savjet oko budućeg održavanja. Jer, održavanje je uvelike lakše kada su temelji kvalitetno postavljeni, zar ne?

Uređenje okućnice


Razgovarali smo s tvrtkom Amelie iz Lošinja, stručnjacima za hortikulturu. Na svom su području poznati po brojnim odrađenim projektima vrtnih oaza. Kako kažu, bitno je držati se određenih pravila kod sadnje, kako bi održavanje bilo jednostavnije i kako bi sve zajedno dobro funkcioniralo.

Uređuju okoliše naselja, dječja igrališta, parkove i sve ostale zelene površine ukrasnim cvijećem i drvećem, grmljem i sl.
 


Vrtni centar


Osim što se bave uređenjem zelenih površina, u svom vrtnom centru na Lošinju nude sadnice ukrasnog bilja, lukovica, sezonskog cvijeća, ljetnica, ali i pribor i alat za sadnju, te ukrasne posude i ambalažu. 
 
Vrtni centar Lošinj

Uredite svoju okućnicu onako kako ste oduvijek željeli uz pomoć stručnih ruku te uživajte u vlastitoj vrtnoj oazi.

(I:eKvarner.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se