TZG Crikvenica: Raspisan Javni poziv za 2019.

NOVOSTI
18.7.2018. 9:10:00

TZG Crikvenica: Raspisan Javni poziv za 2019.
Turistička zajednica Grada Crikvenice je na web stranici www.rivieracrikvenica.com objavila Javni poziv za prijavu projekata za financijsku potporu u okviru sredstava Plana i programa rada TZG Crikvenice za 2019. godinu.

Sufinancirat će se projekti koji se organiziraju od strane udruga, klubova, pravnih i fizičkih osoba registriranih na području Grada Crikvenice, odnosno projekti koji se održavaju na području Grada Crikvenice. Pravo sudjelovanja na ovom Javnom pozivu imaju pravne i fizičke osobe koje su podmirile sve obveze prema Turističkoj zajednici Grada Crikvenice.
 
Javni poziv se odnosi na projekte koji započinju i završavaju u 2019. godini ili na dio dugoročnih projekata čije se aktivnosti održavaju u tom razdoblju.

Prednost u ostvarivanju financijske potpore imaju projekti koji:
  • promiču turizam Grada Crikvenice u Republici Hrvatskoj i inozemstvu,
  • imaju termin održavanja u predsezoni (1.1.2019. - 1.6.2019.), odnosno posezoni (1.10.2019. - 31.12.2019.) pa time produžuju turističku sezonu,
  • se provode u partnerstvu s drugim udrugama/institucijama i sl.
  • uključuju financiranje iz više izvora,
  • predviđaju medijsku zastupljenost i praćenje provođenja,
  • imaju međunaordni karakter.
Projekti se prijavljuju isključivo na propisanom obrascu, uz opis aktivnosti i s dokazom o pravnom statusu nositelja projekta (preslika rješenja registracije udruge, kluba, preslike rješenja trgovačkog suda ili preslike obrtnice).

Rok za podnošenje prijava je 30. rujna 2018. godine.

Potrebnu dokumentaciju za prijavu projekata za financijsku potporu u okviru sredstava Plana i programa rada TZG Crikvenice za 2019. godinu možete pronaći OVDJE.
 
(l:turizmoteka.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se