Trideset SuperprEdavača o prodaji kupcima budućnosti

ŠTO, GDJE, KAKO...?
7.8.2023. 12:27:45

Trideset SuperprEdavača o prodaji kupcima budućnosti
U zagrebačkom kongresnom centru Antunović 19. i 20.10.2023. održat će se trinaesta po redu konferencija Superprodavač, te će se dodijeliti godišnje nagrade „B2B Superprodavač" godine. Organizator je portal Poslovni savjetnik.

Živimo u vremenu brze razmjene informacija, doslovno nam sve važno za svakodnevno funkcioniranje stane u pametni telefon – mobitel, pa je normalno da Zoomeri prednjače u zahtjevima da sve bude maksimalno digitalno i personalizirano. Tehnologija im je iznimno važan čimbenik. Mlađe generacije sve su više orijentirane na kupnju u hodu i nemaju prevelike odanosti prema brendovima, te se okreće onom koji im u tom trenutku pruža najviše.
 


70% pripadnika Zoomera Europe društvenim se platformama koristi kao primarnim izvorima informacija i inspiracijom za svoje buduće aktivnosti – kupnje. Pripadnici generacije Z su rođeni s mobitelom, rastu s tehnologijom i veliki su konzumenti društvenih mreža. Jesmo li spremni za prodaju kupcima budućnosti?

Dvodnevna konferencija Superprodavač 2023. edukativno je poslovnog karaktera, namijenjena je:
 
  • prodajnom osoblju,
  • članovima uprave za prodaju,
  • direktorima i voditeljima prodaje,
  • prodavačima,
  • trgovcima te svima onima koji žele unaprijediti svoje prodajne vještine, prilagoditi poslovanje kupcima budućnosti i biti u tijeku s najnovijim prodajnim trendovima.
Predavači, panelisti i laureati, njih čak 30, su eksperti u prodajnim disciplinama za B2B i B2C prodaju koji će sudionicima konferencije prezentirati novitete u prodajnom sektoru, ali i nadograditi njihova znanja i tehnike s prijašnjih konferencija. Za okruglim stolom raspravljat će se - kako do superprodavača u vremenu niske nezaposlenosti i visoke inflacije. Laureati nagrade B2B Superprodavač godine dolaze nam iz renomiranih tvrtki i javnih institucija, njih četvero.


Predavači i panelisti su: Mladen Jančić, Miljenko Bošković, David Đukić, Jasmin Ibrahimović, Branimir Trošić, Toni Babić, Jasmina Marić Cvijetinović, Tanja Pureta, Gordana Kadoić, Goran Šimić, Mirko Palić, Petra Čakurun, Anita Lukenda Mlinac, Marija Novak Ištok, Branko Pavlović, Saša Petar, Tanja Džido, Sandro Kraljević, Siniša Begović, Goran Jungvirth, Danijel Bičanić, Kamilo Antolović, Željko Šundov, Asja Lajtman, Ivana Radić i Ante Mihaljević, Ivona Škara, Dražen Jelenčić, Adrijana Branjug...


Više detalja o Superprodavač konferenciji, kao i potpuni program, može se preuzeti OVDJE i pogledati na web stranici Poslovni savjetnik.

Ukoliko se želite uključiti u projekt, medijski želite pratiti konferenciju i svečanost dodjele godišnjih nagrada B2B Superprodavač godine, razgovarati s laureatima, organizatorima ili predavačima, na raspolaganju smo na broju telefona 01/49 21 737 te na info@poslovni-savjetnik.com

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više