TRAŽIŠ? NAĐI.

Tiskara Igmar savjetuje: Što pokloniti poslovnim partnerima

ŠTO, GDJE, KAKO...?
13.10.2016. 8:57:57

Tiskara Igmar savjetuje: Što pokloniti poslovnim partnerima
S obzirom da se bliži kraj godine, vrijeme je da se počne razmišljati o prigodnim darovima za poslovne partnere, ali i o unaprijeđenu poslovanja i brandiranju. Jeste li razmišljali o izradi vizit kartica ili možda unaprijeđenju dizajna postojećih? 

Razgovarali smo s djelatnicima tiskare Igmar, koji baš u ovom periodu imaju najviše upita za prigodne poklone poslovnim partnerima, ali i izradu posjetnica za svoju tvrtku ili obrt. Kako kažu, neki dolaze s gotovom idejom, dok drugi od njih traže stručan savjet iz iskustva. 

Što pokloniti poslovnim partnerima?


Kada je riječ o darivanju poslovnih partnera, treba uzeti u obzir da darovi moraju biti zaista prikladni - profesionalni, a opet s dozom bliskosti. Izaberite nešto što će vaši partneri zaista koristiti i što neće zauzimati prašinu kao što to inače biva. Predlažemo darove poput kalendara s vašim potpisom ili rokovnika s vašim logom: ovakvim izborom nećete pogriješiti jer se radi o predmetima koji se svakodnevno koriste. Ako uz to uklopite vaš logo, ime tvrtke ili simpatičnu poruku, istaknut ćete vašu tvrtku i pokazati kako mislite na vaše partnere/klijente. 

Tiskara Igmar može se pohvaliti zaista dugom obiteljskom tradicijom od 1985. godine, ali i brojnim zadovoljnim klijentima koji su im najbolja referenca. Raspolažu tehnologijom koja omogućava pokrivanje svih faza izrade tiskanog materijala.

- Cilj nam je biti uspješna tvrtka čije je poslovanje određeno našim resursima, organizacijom, predanim radom i iznad svega našim odnosom prema poslovnim partnerima, poručuju nam iz Igmar-a.


Izrada vizitki i letaka


Znate li da su vizit kartice i letci ogledalo vas i vaše tvrtke? Na prvi pogled se njihova izrada čini jednostavan proces, ali potrebno je poznavati nekoliko pravila kako bi vaša posjetnica ili letak izgledali baš onako kako vi to želite i predstavili vas u najboljem svijetlu. Dizajn i grafičku pripremu prepustite u ruke stručnjaka.

Tiskara Igmar klijentima nudi kompletnu uslugu; od ideje, oblikovanja, unosa teksta, preko offset tiska, knjigotiska, foliotiska, digitalnog tiska, dorade, štancanja do tvrdog, mekanog i žičanog uveza - sve to na jednom  mjestu. Ističu se kvalitetnim radovima i brzom isporukom, a ljubazni zaposlenici posvetit će vam pažnju u potpunosti kako bi ostvarili sve zahtjeve i ideje.
 
Neke od ideja pogledajte u nastavku. 
 
 
 
 
 
 

(I:eKvarner.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se