Sve za vašeg limenog ljubimca u poslovnicama Tecno Auta u Matuljima

PODUZETNIČKE PRIČE
13.7.2016. 8:09:00

Sve za vašeg limenog ljubimca u poslovnicama Tecno Auta u Matuljima

Ako ste u potrazi za kvalitetnim autodijelovima, autokozmetikom, uljem i mazivima, te ostalom auto opremom, predstavljamo vam savršen omjer cijene i kvalitete!

Tecno Auto nalazi se na području Matulja, a posluje od 2006. godine. U svoje dvije poslovnice nude preko 22 000 artikala autodijelova i autokozmetike.

 

Zastupnici su TEXACO HAVOLINE ulja i maziva za Primorsko-goransku županiju. Marka visokokvalitetnih motornih ulja s patentiranom tehnologijom štiti motor od štetnih naslaga, povećava broj prijeđenih kilometara i sprječava skupe popravke. Kako kažu djelatnici Tecno Auta, visoka kvaliteta Texac-a brzo je prepoznata, a danas se sa zadovoljstvom koristi u ovlaštenim servisima i automehaničarskim radnjama koje se bave servisiranjem vozila i distribucijom ulja i maziva.


Širok asortiman autodijelova i autokozmetike možete pronaći u poslovnicama Tecno Auta na dvije adrese: prostor na lokaciji Trtni 69 nalazi se na cesti Matulji-Jušići, a 2014. godine otvorena je poslovnica na lokaciji Kvarnerska cesta 31, na ulazu/izlazu sa zaobilaznice u Matuljima.

 

Ukoliko niste u mogućnosti posjetiti poslovnicu, vrijedan tim Tecno Auta svakodnevno vrši dostavu na području Gorskog Kotara, Opatije, Rijeke i okolice. Za dostavu koriste 3 dostavna vozila kako bi uslugu obavili u što bržem roku i kako bi svaki klijent bio u potpunosti zadovoljan. Također, nude popust za sve članove obrtničke komore Rijeka; na gotovinu i debitne kartice zaračunava se popust od 25 %, a na kreditne kartice 20 %.


Uvjerite se u kvalitetu i povoljnu cijenu asortimana koji Vam nudi Tecno Auto i obratite se stručnom osoblju radi savjetovanja i brze isporuke.


(I:ekvarner.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se