TRAŽIŠ? NAĐI.

Sve za kućne ljubimce i poljoprivredu pronađite u Cortini (video)

ŠTO, GDJE, KAKO...?
30.1.2017. 8:58:00

Sve za kućne ljubimce i poljoprivredu pronađite u Cortini (video)
Još davne 1991. godine otvorena je Cortina u Rijeci . Sve je krenulo od jedne maloprodaje s troje zaposlenih, da bi danas tvrtka zapošljavala više od dvadeset djelatnika uz sedam maloprodaja i veleprodaju u Istri i na Kvarneru. Glavni objekt nalazi se u Mavrincima, tj. na području industrijske zone.
 

Pet shop i sve za poljoprivredu


Na prodajnim mjestima (Rijeka, Čavle, Matulji, Krk, Mali Lošinj, Rovinj, Medulin) nudi se asortiman za kućne ljubice i pet shop te asortiman za vrt i poljoprivredu. Zahvaljujući svakodnevnom praćenju novih tehnologija i stručnim djelatnicima pozicionirali su se na tržištu i istaknuli po kvaliteti i profesionalnosti. 
      
 
* Za full screen pogled potrebno je dva put kliknuti na panoramu

- Naša veleprodaja uspješno plasira proizvode velikim trgovačkim lancima kao što su Plodine i Konzum. Proizvodimo sjeme povrća, cvijeća i trave te na taj način konkuriramo na hrvatskom tržištu. Tijekom godina stekli smo pravo zastupanja nekoliko poznatih proizvođača na području Hrvatske, a robu dostavljamo iz devet stranih država EU i dalekog istoka, ističe nam direktor Cortine.      
 
Cortina se prepoznaje po nekoliko vlastitih brandova s kvalitetnim proizvodima. Hrana i oprema za kućne ljubimce i pet shop, sve za vrt i poljoprivredu, oprema za navodnjavanje vrta, sredstva za zaštitu bilja... Posjetite Cortinu i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mjestu, a do tada pogledajte video reportažu.
 
(I:eKvarner.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se