Sustavi protuprovale i videonadzora za siguran dom (video)

PODUZETNIČKE PRIČE
22.8.2017. 9:40:00

Sustavi protuprovale i videonadzora za siguran dom (video)
Dolaskom ljetnih mjeseci, brojni domovi postaju mete provalnika; mnogi odlaze na godišnje odmore, što je idealna prilika za kriminalna djela. 
Sve više ljudi odlučuje na razne oblike protuprovale kako bi zaštitili svoj dom, što je vrlo bitno ako odlazite na duže putovanje ili često izbivate iz kuće.

Sustavi protuprovale i video nadzora potrebni su kako bi vaš prostor u svakom trenutku bio siguran i kako bi imali uvid u situaciju gdje god se nalazili. Razgovarali smo s poduzećem Plane Tehnika iz Rijeke koji se sustavima tehničke zaštite bave dugi niz godina.
 

Sustav protuprovale i videonadzora


Nude takozvani "ključ u ruke" po pitanju zaštite poslovnog i životnog prostora. Tehnički stručnjaci vrše procjene, a nakon toga moguće je integrirati određeno rješenje za sustave protuprovale i video nadzora.
 
Videonadzor
 

Kuće za odmor najčešća su meta provalnika

 
Kako kažu, u ljetnim mjesecima se zaista povećava broj provala i krađa, a kuće za odmor su jedna od najčešćih meta provalnika. Savjetuju svima da ulože u sustav protuprovale kako bi osigurali svoju imovinu i osjećali se sigurno u vlastitom domu, jer sigurnost nema cijenu.

Nadzor putem mobilnih uređaja


S obzirom da je tehnologija uvelike napredovala, napravili su rješenje video nadzora koje ima mogućnost spajanja na uređaje s udaljenih lokacija, i to putem pametnih telefona. Bez obzira gdje se nalazili, sada u svakom trenutku možete na ekranu svog pametnog telefona provjeriti situaciju.
 
Nadzor putem mobilnih uređaja

Za siguran dom, osigurajte na vrijeme uz ove pametne sustave.
 

(I:eKvarner.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se