Rijeka Freelancers Meetup - Kako pokrenuti i voditi e-poduzeće

NOVOSTI
13.11.2019. 9:11:36

Rijeka Freelancers Meetup - Kako pokrenuti i voditi e-poduzeće
RiHub i Rijeka Freelancers nastavljaju s organizacijom Meetupova. Ovoga puta u goste dolazi Ignacio Nieto Carvajal, digitalni nomad, programer i web dizajner te odnedavno coworker u RiHubu. Novopridošli korisnik RiHuba pričat će o svojim poduzetničkim iskustvima, izazovima i mogućnostima virtualnog poslovanja za neovisne poduzetnike, ali i za globalne startupe koji se žele širiti i čiji suradnici žive diljem svijeta. Gost će se dotaknuti i teme coworking prostora, svojim susretima s različitim prostorima, ljudima i kulturama. 

Ignacio vodi dva poduzeća Digital Leaves (https://digitalleaves.com) i Empresa En Estonia (https://yourcompanyinestonia.com). Nekada je bio "cubicle rat" u pogonima velikih kompanija, da bi se otisnuo u freelancerske vode te otvorio i vlastita poduzeća, Kroz e-Residency program u Estoniji je otvorio e-poduzeće, što mu je omogućilo rad i putovanja dostojan digitalnog nomada. Redovito piše o svojim iskustvima (https://micropreneur.life) o e-Residency programu, poduzetničkom iskustvu i životnom stilu digitalnog nomada, a o svojem iskustvu je napisao i knjigu "The e-Residency program of Estonia: launch and run a borderless business 100% online".

Meetup se održava 22. studenoga, na adresi:  RiHub, Ivana Grohovca 1A (ex Bernardi) i službeno počinje u 17:30, ali dođete i ranije, okusite coworkerski dan u RiHubu koji se otvara već u 8 sati, a možda i upoznate coworkere iz Španjolske, Ignacija i Miguela, ali i ostatak ekipe koja coworka u RiHubu. 

Radni jezik je engleski.

Program:

  • 17:30 - 18:15 Ignacio Nieto Carvajal - "Kako pokrenuti i voditi e-poduzeće"
  • 18:15 - 18:30 Q&A
  • 18:30 - 20:00 Networking
Novosti pratite na Facebook stranici Događaja.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se