Radionica: Preparati holističke poljoprivrede za kvalitetniju hranu i zdravije tlo

NOVOSTI
10.6.2019. 9:05:34

Radionica: Preparati holističke poljoprivrede za kvalitetniju hranu i zdravije tlo
Društvo prijatelja Waldorfske pedagogije u utorak 11. lipnja od 17 sati u vrtu Waldorfske škole (uz skate Park kraj Kauflanda na Krnjevu) organizira radionicu korištenja biološko-dinamičkih preparata.

Radionica je namijenjena upoznavanju biološko-dinamičkih preparata, njihovoj pripremi, a ponajviše korištenju u vrtlarenju u našem kraju, s posebnim osvrtom na nadolazeće ljeto i izazove s kojima se biljke i vrtlari susreću.

Preparatima se prskaju biljke ili tlo da bi biljke bile jače i zdravije te otpornije na štetnike. Postoje i preparati koji se dodaju kompostu za pravilan razvoj procesa kompostiranja.

Radionica je jedna od aktivnosti Projekta „Zeleni gradski otoci" koja se realizira uz potporu sudioničkog programa Zeleni val koje provodi RiHub, u sklopu projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture.

Voditelj: Siniša Peršić
 
(l:rijeka2020.eu)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se