Poziv mladim osobama - edukacija za razvoj poduzetničkih vještina

NOVOSTI
14.2.2018. 8:37:58

Poziv mladim osobama - edukacija za razvoj poduzetničkih vještina
StartUp Akademija je dvogodišnji Europski projekt sufinanciran sredstvima Erasmus+ Programa. Cilj projekta je razviti, testirati i promovirati akceleratorski program za mlade s poduzetničkim idejama koji žive u ruralnim područjima, s ograničavajućim mogućnostima pristupa edukacijama i treningu.
 
Ako ste mlada osoba (nezaposlena) između 18 i 35 godina te imate dobru poduzetničku ideju – ali ne znate kako je razviti, ovo je trening za Vas! Tijekom treninga koji se sastoji od 7 modula, bit ćemo koncentrirani kako bi vi naučite osnovne vještine i kompetencije u poslovanju.

Što trebate napraviti: Završite online trening i podijelite svoju ideju sa StartUp Akademija timom do 15.03.2018.
Zaprimljeni zahtjevi bit će ocijenjeni od strane odbora, te će 8 najboljih poduzetničkih ideja iz svake zemlje partnera biti odabrano do 31.03.2018. Odabrani sudionici putovat će na Hackathon u Mađarsku u periodu od 16.-20.04.2018.
 
Nema troškova sudjelovanja u prvoj i drugoj fazi treninga. Putovanje i smještaj bit će pokriveni od strane projekta tijekom svih 5 dana Hackathon događanja. 

 
Online modul je dostupan i ovdje ako napravite račun.
 
Za više informacija kontaktirajte PINS na e-mail: pins@ri.t-com.hr. 
 
(I:pins-skrad.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se