Poticanje poljoprivrede na Rabu i plasman domaćih poljoprivrednih proizvoda kroz turizam

NOVOSTI
21.2.2018. 8:43:38

Poticanje poljoprivrede na Rabu i plasman domaćih poljoprivrednih proizvoda kroz turizam
U cilju potpore proizvođačima domaćih poljoprivrednih proizvoda u plasmanu svojih proizvoda kroz turizam, Grad Rab uz potporu Hrvatskog centra za zadružno poduzetništvo, poziva sva zainteresirana obiteljska poljoprivredna gospodarstva i sve druge zainteresirane pravne i fizičke osobe s područja Grada Raba  na sastanak s temom "Poticanje poljoprivrede na otoku i plasman domaćih poljoprivrednih proizvoda kroz turizam", a vezano uz prezentaciju zadružnog poduzetništva. Sastanak će se održati u petak 23. veljače 2018. godine u 11,00 sati u Velikoj vijećnici Grada Raba.

Dnevni red :
  • Pozdravna riječ  
  • Prezentacija gospodarskog razvoja zadruga i zadružnog poduzetništva -  Ravnatelj Hrvatskog centra za zadružno poduzetništvo Tomislav Klarić-Kukuz, mag.oec.MBA
  • Prezentacija stanja zadrugarstva u Primorsko-goranskoj županiji  - Voditelj podružnice Rijeka Zvonko Čokljat, dipl.ing.agr.
  • Otvorena panel rasprava o stanju u zadrugarstvu, mogućnostima, te novom smjeru razvoja zadrugarstva
(I:rab.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se