Nema više izgovora: nogomet, tenis i badminton igraju se ljeti i zimi

ŠTO, GDJE, KAKO...?
2.1.2020. 19:52:00

Nema više izgovora: nogomet, tenis i badminton igraju se ljeti i zimi
Aktivno bavljenje sportom pomaže postizanju i održavanju dobre forme i očuvanja zdravlja zbog čega bi se sportom trebalo baviti tijekom cijele godine.
 
Spremni ste za partiju tenisa, badmintona ili malog nogometa s ekipom no kad pogledate kroz prozor prođe vas volja? Nepovoljni vremenski uvjeti kao što su kiša, oluja, vjetar ili velika vrućina, često su razlog, a ponekad i izgovor za nebavljenje sportom. 

U sportskom centru Start Fun nikakve vas vremenske neprilike neće spriječiti da budete aktivni. Ovdje se na 6000 m2 zatvorenog terena možete baviti brojnim vanjskim i unutarnjim sportskim aktivnostima neovisno o vremenu.

Trebate li dodatni poticaj da se pokrenete i dođete u Start Fun, pročitajte članak do kraja. 
 
Start Fun Fitness Rijeka

1. Sjajan način da provedete svoje slobodno vrijeme

Bavljenje sportovima u zatvorenom prostoru izvrstan je način da provedete svoje slobodno vrijeme. U Start Fun možete doći u bilo koje doba dana. Tereni su ventilirani i osvijetljeni pa se neće se dogoditi da vas smoči kiša ni da vas sprži sunce, a sportski centar je otvoren sve do ponoći

2. Sagorijevanje kalorija

Sportovi poput malog nogometa, tenisa i squasha idealni su za sagorijevanje kalorija jer ćete se početi znojiti već nekoliko minuta nakon trčanja za loptom. Redovito bavljenje sportom pomoći će vam skinuti kilograme viška. Onima koji žele doći u formu na raspolaganju su Body i Hard body fitness programi, te TacFit, Boks Fit i individualizirani treninzi prilagođeni svakom polazniku. Sigurno već znate da je ples izvrstan način da sagorite kalorije, stoga postanite dio plesnog tima Ivone Brnelić "RiS", a možete zaplesati i zumbu s instruktoricom Eli Trubić.
 
Sportski centar Čavle, Start Fun

3. Poboljšava koncentraciju i mentalno zdravlje

Osim što pozitivno utječe na vašu figuru, redovito vježbanje ima pozitivan učinak i na vaš um. Trkačka euforija (eng. runner's high) ne odnosi se samo na trčanje već na vježbanje općenito. Pojačana fizička aktivnost poboljšat će vaše raspoloženje, ali i koncentraciju na način da će vam postati lakše fokusirati se na određeni zadatak i zanemariti distrakcije

4. Poboljšava kondiciju

Redovito bavljenje sportom poput malog nogometa, squasha ili tenisa poboljšava vašu tjelesnu kondiciju jer uključuje razne pokreta tijela. Osim toga poboljšava se koordinacija oko-ruka, odnosno oko-noga, ali i refleksi. 
 
Fitness, čavle, Body, Hard body, Start Fun

5. Smanjuje stres

Tražite li način da se riješite stresa, fizička aktivnost vam u tome može pomoći. Vježbanjem se smanjuju razine hormona stresa u tijelu, poput adrenalina i kortizola. Također se potiče proizvodnju endorfina, biokemijskog spoja u mozgu koji suzbija osjećaj bola, a ujedno podiže raspoloženje. Endorfin je odgovoran i za osjećaj opuštenosti i optimizma koji prate mnoge naporne vježbe.
 
proslave rođendana, Rijeka, sportska igraonica Start Fun

Škole sporta, igraonice i proslave rođendana

Izgovora za nebavljenje sportom zaista više nema posebice za one koji žive u Čavlima bilo da se radi o partiji nogometa s prijateljima, postizanju dobre forme, otkrivanju squasha ili cage balla. Trenirati mogu i najmlađi jer u sklopu sportskog centra djeluje škola squasha i škola tenisa. U igraonici mogu proslaviti rođendan uz animatore, zip line, grickalice, sokove i poklon za slavljenika, a nude se i dodatne opcije poput tematskih zabava
 
Škola squasha, Rijeka, Start Fun

Team building

U sportskom centru Start Fun dobar provod nije rezerviran samo za djecu. Mjesto je idealno za team building u svako doba godine. Obiteljski team buildinzi na raspolaganje odraslima stavlja sportske terene, a djeci igraonicu, uz iznenađenje dana, posjet iluzionista Andreja, sportski team building sportske terene, hranu  i piće, a za one koji svoj team building žele isplanirati sami dostupni su i personalizirani team buildinzi.  Nakon vježbanja i zabave opustite se uz masažu.
 
Želite li saznati više o sportskom centru Start Fun posjetite njihovu stranicu na portalu eKvarner.info, a zatim trk po tenisice i pravac Čavle.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se