TRAŽIŠ? NAĐI.

Materioteka: nova dimenzija dizajna interijera

ŠTO, GDJE, KAKO...?
13.10.2020. 12:25:00

Materioteka: nova dimenzija dizajna interijera
Prilikom dizajniranja interijera, najvažnije je prethodno „oživjeti" zamisli i želje klijenta, kako bi se one uspješno realizirale te tako stvorio jedinstven i personaliziran prostor.
 
Babaloo concept store je svoju pažnju usmjerio upravo na vizualizaciju interijera i realizaciju ideja te je, u skladu s time, nastalo nekoliko zanimljivih projekata zahvaljujući kojima se nastoji pretvoriti želje klijenata u stvarnost.
 
Materiotecha, Babaloo concept store, Rijeka 
Kod prezentiranja rješenja za uređenje interijera nije dovoljno samo pokazati nacrte ili sâm prostor da bi klijent stvorio dojam o dizajnerskoj zamisli, nego je potrebno dočarati kako se svi elementi uklapaju u cjelinu te njihovu međusobnu interakciju. 
 
Babaloo concept store u svojoj ponudi, kao jedini u Hrvatskoj, nudi materioteku koja se besplatno može koristiti od strane arhitekata, dizajnera, investitora ili bilo koga iz branše. Idealna je za dizajnerske radionice, kao i za uređenje i stvaranje savršenog interijera. Također, pruža mogućnost usporedbe i izbora između raznih materijala za podove, zidove, saune, tapete, zavjese, tepihe, uzorke za namještaj na mjeru, laminate, rasvjetu, kamere i svega ostalog potrebnog za opremanje prostora. Osim toga, u Materioteci možete uz pomoć projektora za prezentaciju projekata, izložiti i oživjeti vaše ideje te olakšati dizajniranje personaliziranog interijera, uz vrhunsku razinu profesionalnosti.
 
Virtualna šetnja, Babaloo design, Rijeka 
Jedan od projekata Babaloo concept store-a je „virtual reality tour". Riječ je o prezentaciji uz pomoć koje možete, po prvi put u Hrvatskoj, prošetati uređenim virtualnim 3D prostorom i na taj način stvoriti realnu percepciju dizajnerskih rješenja te dobiti predodžbu raznih veličina, oblika te volumena. Nastao je u želji da se klijentima olakša razumijevanje dizajnerske vizije za njihov prostor. Jednom kada se emotivno povežu s interijerom, s lakoćom su razumijevaju i prihvaćaju zamisli oko projekta. To je ujedno i skratilo vrijeme prezentacije i preinaka te u konačnici dovelo brže izvedbe, a klijenti su s puno više sigurnosti i bez strepnje dali svoju potporu.
 
Na stranicama portala eKvarner.info saznajte više o Babaloo concept storeu.
 
Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.
 
(I:eKvarner.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se