"Inova / Budi uzor" - Međunarodna izložba inovacija, prototipova i poslovnih planova

NOVOSTI
31.7.2019. 8:21:32

 Inova / Budi uzor  - Međunarodna izložba inovacija, prototipova i poslovnih planova
 
Ukoliko Vam nedostaje prototip, želite provjeriti inovativnost i mogućnost komercijalizacije vlastite inovacije, trebate partnera, kupca, dobavljača ili djelatnika ili jednostavno želite izložiti Vaš proizvod, ne propustite sudjelovati na ovogodišnjoj međunarodnoj izložbi inovacija, prototipova i poslovnih planova BUDI UZOR®/INOVA®.

Izložbu BUDI UZOR®/INOVA® 2019. organizira TERA Tehnopolis d.o.o., Savez hrvatskih inovatora, Savez inovatora Zagreba i Hrvatska udruga inovatora-poduzetnika.
 
Izložba će se održati od 13. do 16. studenoga 2019. godine u Zagrebu pod motom „Zajedno jači" (eng. „Strong together"), a očekuje se više od 500 sudionika iz više od 15 država sudionica.

Među inovacijama moći ćete pronaći i potpuno jednostavne izume koji vam mogu olakšati svakodnevni život. No, inovativnost nećete doživjeti samo proučavanjem izložaka.
 
Ovogodišnja izložba BUDI UZOR®/INOVA® je izvrsno mjesto za dobivanje ključnih informacija u vezi poslovanja, mjesto pronalaska partnera, kupaca, dobavljača ili djelatnika, a sve je podređeno povećanju konkurentnosti i olakšavanju nastupa na EU tržištu. Sudjelovanje na izložbi može riješiti problem prijaviteljima različitih projekata kojima sudjelovanje na izložbama inovacija predstavlja osnovni ili dodatni uvjet.

Prijave su otvorene do 15. listopada 2019. godine, a prijaviti se možete na broj telefona 031/251-000 ili e-poštom na ured@tera.hr. 
 
(I: een.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se