TRAŽIŠ? NAĐI.

Gradnju kuće ili adaptaciju povjerite ovoj tvrtki iz Rijeke i spavajte bez briga

ŠTO, GDJE, KAKO...?
17.12.2020. 9:46:00

Gradnju kuće ili adaptaciju povjerite ovoj tvrtki  iz Rijeke i spavajte bez briga
Znate da želite izgraditi kuću iz snova no ne znate odakle biste počeli? Čini vam se da je adaptacija stana o kojoj već dugo razmišljate preveliki zalogaj za vas, a ne znate kome biste se obratili? Povjeriti nekome zadatak izgradnje ili adaptacije doma može biti uznemirujuće i zastrašujuće, no birate li izvođača pametno, radovi će proteći bez mnogo stresa. Donosimo vam priču o građevinskoj firmi Ri-profil koje za vas kuću može izgraditi od temelja do krova ili obaviti sve poslove vezane za adaptaciju.  

Usluge tvrtke Ri-profil:

 

Izgradnja kuće od temelja do krova


Posjedovati vlastitu kuću s terasom, garažom i dvorištem, san je gotovo svake obitelji. No prije nego što ćete imati priliku uživati u vlastitom domu, čeka vas dugotrajan i naporan proces projektiranja, gradnje i na kraju opremanja. Kako biste maksimalno smanjili mogućnost komplikacija, produljenja rokova i nenadanih troškova, za gradnju vaše kuće angažirajte pouzdane majstore s višegodišnjim iskustvom i visokim standardima kvalitete. Kako biste si olakšali izbor, upitajte potencijalne izvođače radova za reference, odnosno projekte kojima su posebno zadovoljni. Nazovite njihove bivše klijente i raspitajte se koliko su zadovoljni odrađenim poslom.  

"Odgovornost i visoka kvaliteta su temelji dugogodišnjeg opstanka i konkurentnosti na tržištu."  ističe tvrtka Ri-profil na svojoj službenoj stranici. "Na području graditeljstva je izuzetno velika konkurencija. U takvom okruženju se može voditi uspješno poslovanje samo uz kvalitetno osmišljenu i efikasnu organizaciju i besprijekorno izvođenje radova uz poštivanje zadanih rokova. Tu visoku kvalitetu prezentiramo u svim našim izvedbama."
 
Gradnja-kuce-rijeka

Fasade


Fasada predstavlja zaštitni sloj vašeg doma i ima veliki utjecaj na njegovu učinkovitost. Upravo je zbog toga nužno od prvog dana u projekt uključiti stručnjake za izradu fasade. Oni će se pobrinuti da se ugradi kvalitetna hidroizolacija, ali i termoizolacija koje će vaš dom štititi kako od vode i vlage, tako i od gubitka toplinske energije. Osim funkcionalne, fasada ima i estetsku ulogu. Kući daje vizualni identitet i stvara prvi dojam o vašem domu. Djelatnici građevinske tvrtke Ri-plast izrađuju kvalitetne fasade koje će očuvati postojanost i izdržljivost vanjskih zidova vašeg doma. Boja, vrsta materijala i tehnika izrade bira se u suradnji s klijentom.

Krovopokrivač


Za izradu krova potrebna je dobra konstrukcija i kvalitetan pokrov. Krov se može pokriti materijalima kao što je crijep, kamen ili lim, a krovopokrivači će ga ujedno i oplemeniti toplinskom izolacijom i hidroizolacijom. Ri-profil se, osim izrade pokrova, izolacije i konstrukcije krovišta, bavi i ugradnjom oluka, podloga na vanjskim zidovima te izgradnjom ravnih krovova
 
Adaptacija, rijeka

Adaptacija


Sigurno ste čuli za izreku: "Želiš li da posao bude odrađen dobro, obavi ga sam." No kad je u pitanju adaptacija kuće ili stana to ne mora uvijek biti tako. Bilo da želite samo unijeti malo boje u vaš dom, adaptirati kupaonicu ili u potpunosti renovirati staru kamenu kuću, najpametnije bi bilo angažirati profesionalce. Oni za vas mogu obaviti sljedeće poslove:

  • Saniranje svih oštećenja poda, zidova i stropa
  • Knauf i Rigips
  • Izvedbe spuštenih stropova
  • Izvedba pregradnih zidova
  • Ugradbeni ormari i klizne stijene
  • Bordure, Postavljanje obloga
  • Zidarski radovi
  • Izrada glazura
Ri-profil za vas može izgraditi kuću od temelja do krova ili obaviti samo određene poslove poput grubih radova, pokrivanja krova ili adaptacije kupaonice. Više o građevinskim radovima koje obavljaju saznajte na portalu eKvarner.info ili ih kontaktirajte putem forme za upit.
 
Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.
 
(I:eKvarner.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se