Grad Crikvenica organizira radionicu o društevnom kapitalu i razradi projektnih ideja za svoje građane

NOVOSTI
8.5.2018. 9:39:33

Grad Crikvenica organizira radionicu o društevnom kapitalu i razradi projektnih ideja za svoje građane
Poziv na predstavljanje prijavljenih potreba u okviru programa „Aktivni u zajednici", te radionicu o društvenom kapitalu i razradi projektnih ideja Crikvenica.

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u suradnji Gradom Crikvenica organizira radionicu o društvenom kapitalu, razradi projektnih ideja te predstavljanje prijavljenih potreba u okviru programa „Aktivni u zajednici. Radionica će se održati u srijedu 16.5.2018. godine u Gradskoj sportskoj dvorani (Crikvenica, Kotorska 15c) od 15 do 18 sati.

Zaklada je dana 6.03.2018. godine održala početno predstavljanje programa na kojem je pozvala građane Crikvenice da predlože ideje/potrebe koje su prepoznali u svojoj zajednici, a koje bi se rješavale kroz ovaj program. Sljedeći korak je predstavljanje predloženih ideja te se pozivaju svi građani da se odazovu radionici na kojoj će moći sudjelovati u izboru potrebe i uključiti se u realizaciju iste.

Predstavljanje će se održati 16.05.2018. godine, a nakon izbora ideje uslijedit će radionica o društvenom kapitalu te razrada projektnih aktivnosti, osmišljavanje kampanje za uključivanje javnosti i donatora te, u konačnici, realizaciju odabrane ideje/potrebe.

Radi organizacije radionice molimo da građani svoj dolazak potvrde do 15.5.2018. na adresu e-pošte: zaklada@civilnodrustvo-istra.hr.

Više o programu možete pronaći na web stranici Zaklade: www.civilnodrustvo-istra.hr u dijelu Suradnja/Aktivni u zajednici.

Program se provodi u sklopu Programske suradnje i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva na području Istarske, Primorsko-goranske, Karlovačke, Sisačko-moslavačke i Krapinsko-zagorske županije.
 
(l:ekvarner.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se