Drugi poziv za podnošenje projektnih prijedloga i prilika za financiranje infrastrukture digitalnih usluga

NOVOSTI
12.7.2019. 8:11:00

Drugi poziv za podnošenje projektnih prijedloga i prilika za financiranje infrastrukture digitalnih usluga
 
Izvršna agencija za inovacije i mreže (INEA) i Europska komisija objavile su 4. srpnja 2019. drugi CEF Telekom poziv za 2019. godinu. Ukupni okvirni proračun poziva u iznosu od 25 mil. EUR namijenjen je potpori i implementaciji Europske infrastrukture digitalnih usluga (DSIs).

Ovaj poziv je treći po redu iz  CEF Telekom radnog programa za 2019. godinu. CEF Telekom će u 2019. g. kroz dodjelu bespovratnih sredstava osigurati 90,9 mil. EUR za razvoj Europske infrastrukture digitalnih usluga.

Zainteresirani prijavitelji svih država članica te Islanda i Norveške, mogu podnijeti svoje projektne prijedloge s krajnjim rokom za prijavu 14. studenog 2019.

Pokrivena područja

Zainteresirane stranke pozvane su da predaju svoje prijave najkasnije do 14. studenog 2019., za aktivnost koje doprinose implementaciji sljedeća područja DSIs, s indikativnim najvećim iznosom sredstava kako je navedeno:

  • Cybersecurity– 10 milijuna EUR
  • eHealth– 5 milijuna EUR
  • eProcurement  – 1 milijuna EUR
  • European e-Justice – 3 milijuna EUR
  • European Platform for Digital Skills and Jobs – 1 milijuna EUR
  • Public Open Data – 5 milijuna EUR 

Kako se prijaviti?

Podnositelji projektnih prijedloga svoje prijave na pojedinačne CEF pozive podnose u sustav namijenjen prijavama na Internet stranicama CEF-a. Dokumentacija povezana s odgovarajućim pozivima kao i sve ostale informacije također su dostupne na istim Internet stranicama.
 
Krajnji rok za prijavu je 14. studenog 2019. u 17:00 sati po briselskom vremenu.

 

Dodjela bespovratnih sredstava

Očekuje se da će procjena prijedloga započeti u prosincu 2019. godine.  Rezultati procjene i objava odluke o dodjeli bespovratnih sredstava predviđa se za svibanj 2020. godine.
 

Tko je kontaktna točka za ovaj poziv?


Izvršna agencija za inovacije i mreže (INEA) kao provedbeno tijelo upravlja pozivom na dostavu prijedloga projekata i prati tehničku i financijsku provedbu projekata s korisnicima te pruža tehničku stručnost i visoku kvalitetu provedbe programa.
 

Za sva daljnja pitanja vezana za CEF program možete se obratiti kontakt osobi u Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta na funkcionalnoj adresi elektroničke pošte: e-poslovanje@mingo.hr
 
(I: mingo.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se