Besplatna radionica: Digitalni marketing u turizmu

NOVOSTI
20.9.2018. 8:40:44

Besplatna radionica: Digitalni marketing u turizmu
HGK – Županijska komora Rijeka u suradnji s tvrtkom Algebra d. o. o. organizira besplatnu interaktivnu radionicu Digitalni marketing u turizmu koja će se održati u četvrtak, 27. rujna, u 9 sati u HGK – ŽK Rijeka, na adresi Bulevar oslobođenja 23. 
 
Ovom interaktivnom radionicom obilježit će se Svjetski dan turizma.

Ona je rezultat Googleove inicijative koja se provodi u partnerskoj suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Otvorenim učilištem Algebra. Cilj je radionice educirati članice o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Predviđeno je trajanje radionice tri sata, a kotizacije nema.

Na radionici Digitalni marketing u turizmu naučit ćete:

  • koji su ciljevi web-stranice u turizmu
  • koji marketinški pristup odabrati
  • za koga pišemo na web-stranici i što Google misli o tome
  • što je SEO
  • što i kako pratiti na web-stranici
  • kako povećati ROI.
Google stručnjaci digitalnog marketinga na konkretnim primjerima iz prakse odgovorit će na sva bitna pitanja u vezi s optimizacijom web-stranica i vođenje Google AdWords kampanja.

Predavač je Bruno Glavan, vlasnik i direktor digitalne agencije Nivago s više od 17 godina iskustva u programiranju i internetskom marketingu. Predaje na Visokom učilištu Algebra, dok je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci gost predavač, te iza sebe ima više od 100 gostujućih predavanja na edukacijama za poduzetnike.

Prijaviti se možete ispunjavanjem online prijavnice.

Za sva dodatna pitanja možete se javiti Luciji Kero, e-mail: lkero@hgk.hr, tel.: 051 209 127.
 
(l:hgk.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se