TRAŽIŠ? NAĐI.

Besplatna edukacija: Uvod u crowdfunding (grupno financiranje)

SEMINARI I EDUKACIJE 2020.
21.1.2020. 8:40:54

Besplatna edukacija: Uvod u crowdfunding (grupno financiranje)
Niste dosad čuli za crowdfunding i potrebno vam je strukturirano upoznavanje s njegovim osnovama? Zanima vas kako kreirati vlastitu crowdfunding kampanju ili podržati postojeću kampanju?

Crowdfunding (grupno financiranje) je proces prikupljanja financijskih sredstava za pokretanje kreativnog projekta ili poslovanja. Proces se odvija putem interneta, a cilj je uključiti što veći broj ljudi koji malim uplatama kumulativno mogu dovesti do značajnog iznosa.

Polaznici edukacije će imati priliku upoznati se s osnovama crowdfundinga, primjerima pripremljenih kampanja te sudjelovati u simulaciji podrške kampanji u okviru SYNERGY projekta.

Seminar je namijenjen mikro i malim poduzetnicima te studentima.
 
Vrijeme i mjesto održavanja: 13. veljače u 10 h, STEP RI znanstveno-tehnologijski park – učionica na prvom katu, Sveučilišta u Rijeci: Radmile Matejčić 10, Rijeka

Sadržaj:

  • Uvod u crowdfunding
  • Primjeri uspješnih kampanja
  • Prezentacija pripremljenih kampanja u okviru SYNERGY projekta
  • Simulacija pripreme kampanje
  • Simulacija podrške kampanji

Predavač

Anita Pribanić, suradnica na EU projektima pri STEP RI, diplomirala je interdisciplinarni studij Međunarodne suradnje i ekonomskog razvoja na Sveučilištu u Trstu. Trenutno radi na nekoliko međunarodnih projekata na polju društvenih i ekonomskih inovacija, pomaže mladim poduzetnicima u pokretanju poslovanja te provodi radionice alternativnih izvora financiranja i generiranja ideja.

Interes za alternativne načine financiranja doveo ju je do Crowdfunding edukacije pri European Crowdfunding Network-u (ECN), te će vam prikazati na što sve mora paziti voditelj crowdfunding kampanje. Anita je također certificirani edukator Design Thinking metode te iskusni savjetnik za ranu fazu razvoja novih proizvoda i usluga.

Trajanje: od 10 do 14 h
Rok za prijavu: 12. veljače do 12h ili do popunjavanja mjesta
Kotizacija: NE PLAĆA SE (financirano iz projekta Synergy)
 
 
(l:step.uniri.hr)

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se