Auto servis Kruna: Otvorite ´liječnički karton` vašem automobilu (video)

ŠTO, GDJE, KAKO...?
20.5.2016. 9:10:17

Auto servis Kruna: Otvorite ´liječnički karton` vašem automobilu (video)
Briga o automobilu bitna je za svakog vozača; prioritet je sigurnost u vožnji, kao i izbor odgovarajućeg mehaničara. No, neadekvatna usluga i previsoke cijene činjenice su s kojima smo se gotovo svi susreli.
 
Posjetili smo servis Auto Kruna u Kastvu gdje je, kako kažu, sigurnost vozača na prvom mjestu prioriteta. Kako bi se postigla ta sigurnost, autoservis Kruna nudi besplatan pregled vozila u 40 osnovnih točaka, među kojima su provjere upravljačkog mehanizma, amortizera, zglobova, kočionog sistema i drugih mehanizama neophodnih za sigurnu i udobnu vožnju.

Uz vrlo povoljne cijene servisa, svakom se vozaču nudi besplatna izmjena diskova renomiranog proizvođača METELLI, besplatna ugradnja kočionih pločica FERODO i besplatna izmjena ulja, te filtra ulja.
Jedno od pravila ovog auto servisa je da svaka stranka može prisustvovati svakom servisu, bilo da se radi o manjem popravku ili o kvaru, kako bi se osobno uvjerila u ono što rade i u konačnici postiglo potpuno zadovoljstvo klijenta.
 
Zanimljivo je da se izdaju takozvani liječnički kartoni s ciljem praćenja svih popravaka na automobilu, kako bi imali uvid u obavljeno i sve ono što je potrebno izvršiti da bi vozilo bilo ispravno za vožnju.
 
- U  trgovini se nalazi 3000 artikala, a ako neki od proizvoda nedostaje naručujemo ga istog dana i dostupan je već sljedećeg jutra. Uz motorne dijelove za osobna i teretna vozila u bogatoj se paleti proizvoda nalaze dijelovi donjeg postroja, kočioni diskovi, obloge i različiti dijelovi kočnica, gumeno-metalni dijelovi, amortizeri, opruge, brtve, ležajevi kotača, auto-elektrika, pogonsko remenje, senzori, grijači, el. podizači stakla, pumpe vode, filteri, motorna ulja i mnogi drugi originalni proizvodi koji su integralni dio ponude. 

- Želja nam je da AUTO KRUNA postane mjesto redovitog servisa našim klijentima, stoga otvorite "liječnički karton", a mi Vam jamčimo zadovoljstvo izvršenim servisom.
 
U video prilogu saznajte više informacija i doznajte recept za zdravlje vašeg automobila. 
(I:ekvarner.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se