Pošalji upit
Slanje…


Upoznajte otok Rab kroz gastro ponudu

 
Ako ste se zatekli na otoku Rabu, gostionica Perla je mjesto s kojeg možete početi s upoznavanjem ovog prekrasnog otoka, jer svaki se kraj najbolje upoznaje kroz lokalnu gastronomsku ponudu. Nakon uživanja u čarima mora, kupanja i sunčanja, na red dolazi uživanje u otočkim delicijama.

Davne 1988. godine otok Rab postao je bogatiji za još jedno gastro utočište domaće i ukusne hrane. Restoran Perla otvorio je svoja vrata gostima Raba i ponudio izvorni okus i miris tradicionalnih rapskih specijaliteta. U prekrasnom, autentičnom ambijentu, svim gurmanima nudi se jedinstven meni i kvalitetna i ukusna hrana.
 
Restoran je smješten u mjestu Banjol u neposrednoj blizini plaže, s prekrasnim pogledom na staru jezgru grada Raba. Svakodnevno se pripremaju riblji i mesni specijaliteti u kombinaciji s omiljenim prilozima, a svaki će gost pronaći nešto za sebe. Sigurno je jedno - restoran Perla privući će i oduševiti svakog pravog zaljubljenika u domaće i autohtono. 

Upoznajte i istražite restoran Perla kroz virtualne šetnje, a tražite li smještaj na Rabu možete odabrati jedan od apartmana iz ponude.
 
(I:ekvarner.info)
Povezane novosti

Želite pojesti nešto uistinu fantastično? Kušajte kapišante u gostionici Perla na otoku Rabu

Donosimo vam priču o rapskom restoranu s tridestogodišnjom tradicijom...
Pogledaj sve novosti

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više