Pošalji upit
Slanje…
O nama

Radna odjeća Rijeka

Ok design: veleprodaja i maloprodaja radne odjeće, kompjutorski vez, usluga šivanja, Rijeka
 
Brendiranje radne i druge odjeće je naš svakodnevni zadatak. Bavimo se veleprodajom i maloprodajom radne odjeće. Zastupnici smo i uvoznici najjačih svjetskih robnih marki radne odjeće. 
 
 
Kod nas možete naći visokokvalitetnu radnu odjeću, zimske jakne, radnu odjeću visoke vidljivosti, radne hlače, radne kombinezone...
 
RADNA ODJEĆA RIJEKA


Specijalizirali smo se u izradi personaliziranih, unikatnih kuharskih i konobarskih odjela te ostale radne odjeće za ugostitelje. U samu izradu odjeće unosimo puno ljubavi, truda i znanja zbog čega je svaki komad odjeće jedinstven. 


Kompjuterski vez

Uz navedeno u ponudi imamo i kompjutersko vezenje logotipa na majice, kape, jakne, radnu odjeću... kao i usluge šivanja i prepravaka.

Posjetite nas na Viškovu i u Rijeci, pogledajte našu ponudu i uvjerite se u kvalitetu proizvoda, a mi ćemo Vam pomoći izabrati najbolju odjeću za vašu djelatnost.

Djelatnosti
 radna odjeća rijeka
Proizvodi i usluge

Krojenje odjeće

U suradnji s vama dogovaramo dizajn i materijal te sami krojimo radnu odjeću. Pomoći ćemo vam savjetima s obzirom na vašu djelatnost.
 

Popravci odjeće

Popravci radne odjeće, porubljivanje, ušitci, popravci odjeće za slobodno vrijeme, popravci dječje odjeće, dovršavanje tekstila

Izrada grbova i zastavica

Bavimo se izradom grbova i zastavica u svim veličinama za potrebe vojske, policije ili običnih građana.
 

Veleprodaja radne odjeće

Bavimo se veleprodajom radne odjeće. Zastupnici smo robnih marki:
  • Fristads - Fristads je drugačiji od ostalih. Mi stvaramo odjeću koju želite nositi i na poslu i u svoje slobodno vrijeme. Pametna, funkcionalna rješenja za dobro odjevanje radnika. Kada odaberete Fristads ne samo da birate pravu jaknu da vas zaštiti na poslu nego dobivate odjeću visoke vidljivosti kako bi bilisigurniji na radnom mjestu. Mi imamo odjeću sa detaljima (florecentne trake). Pregledajte novi FRISTADS FUSION KATALOG
  • Kansas (radna odjeća) - Kansas znači kvalitetu u svim segmentima lanca, od dizajnerske prve skice na papiru, pa sve do osobe koja nosi odjeću na posao i sa posla. Gotovo kao da vjerodostojan i pouzdan radnik može biti prepoznat kroz marku odjeće koju nosi. Za osobu koja nosi radnu odjeću i za nas, ključne riječi su dobra izrada - na način koji se razvija nakon mnogo godina praktičnog iskustva u kombinaciji s modernom tehnologijom i ažuriranog znanja o procesima rada, alatima i tehnikama.
  • Kübler Workwear - KUBLER Workwear tvrtka je koja je vodeći dobavljač radne odjeće te svu odjeću dizajnira i proizvodi u Njemačkoj. Njihova radna odjeća poznata je po visokoj kvaliteti. Pogledajte KUBLER KATALOG radne odjeće.
  • Acode (odjeća za slobodno vrijeme) - Mijenjanje godišnjih doba naučilo nas je modificirati našu odjeću, kuće, automobile, naš cijeli život prema novim uvjetima kako se mijenja temperatura i vremenske prilike. Sve to imamo u vidu prilikom dizajniranja naše A-code kolekcije. Mi dizajniramo aktivnu odjeću za aktivne tvrtke - ActiveWear. Odjevni predmeti moraju vas prilagoditi svim temperaturama, održavajući vas hladnim kad je vruće i grijući vas kad je hladno.
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više