Pošalji upit
Slanje…


Domaća kuhinja u ugodnom ambijentu Lopara

U samom centru Lopara, u blizini Rajske plaže smjestila se gostionica Laguna. S dugom ugostiteljskom tradicijom još od daleke 1968. godine postali su poznati po svojoj kvaliteti i ukusnoj mediteranskoj hrani, a danas gostionicu vodi već druga generacija obitelji Čolić

Domaća kuhinja

Kuhinja restorana Laguna temelji se na domaćoj kuhinji - kako bi rekli, prema recepturi naših nona. Zdrava prehrana i domaće namirnice temelj su kuhinje koju nude gostima: namirnice koje su lokalno uzgojene te pažljiva i profesionalna priprema sastojaka. 

Kao svoju specijalnost ističu janjetinu na ražnju i hobotnicu pod pekom, ali tu su i mnoga druga jela u ponudi: razna variva, jela od grahovica, slana i slatka jela od žitarica te razna mesna i riblja jela. Sve što se servira ukusno je i svježe, a kad se upotpuni čašom domaćeg vina, ugođaj je još veći.

Ljepote otoka Raba

Prekrasan otok Rab svakodnevno privlači nove posjetitelje kako bi istražili sve ljepote otoka. Uz čisto i bistro more, lijepe plaže i ugodne ljude, tu je i gastro ponuda kojoj nećete moći odoljeti.  Nudi se i catering te organizacija raznih svečanosti, s više detalja možete saznati na www.ekvarner.info.
 
Dopustite da vas očara otok Rab, a naša preporuka dana ide gostionici Laguna. 

(I:eKvarner.info)
Povezane novosti

Otkrili smo gdje se na Rabu jede najbolja hobotnica na grillu

Posjetili smo gostionicu Laguna na Rabu i uživali u morskim delicijama...
Pogledaj sve novosti

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više