TRAŽIŠ? NAĐI.

IM MOBILIS

Autolakirer, autolimar, lakiranje, poliranje auta, motorna vozila, Rijeka
Naziv poslovnog subjekta:    IM MOBILIS
OIB:  33966715637
  Viškovo 149, Viškovo 51216

Županija  Primorsko-goranska
E-mail  Kontaktirajte nas
Kontakt osoba  Danijel Zebić
https://www.im-mobilis.hr
https://www.ekvarner.info/im-mobilis
O NAMA

Autolakirer i autolimar - I.M. MOBILIS

 
I.M. Mobilis je tvrtka sa sjedištem na Viškovu lkoja djeluje kao autolimar i autolakirer. tvrtka je osnovana 2007. godine te vam nudi usluge ravnanja, bojanja i poliranja vozila.

Autolakirer Rijeka, IM Mobilis
 
Naša je radionica opremljena vrhunskim uređajima za lakiranje i bojanje automobila. Dogodi li se da netko ogrebe ili udari vaš auto, naši majstori brzo će i kvalitetno sanirati oštećenja. Ovisno veličini štete, oštećeni dio ćemo zamijeniti ili ga popraviti. 
 
Naši autolimari poznaju svaku sve vrste limova i karoserija te načine obrade i rad s limom stoga je kod nas vaše vozilo u sigurnim rukama. 

Posjetite nas i uvjerite se u stručnost osoblja i u brzinu usluge.
 
Autolimkar, Rijeka, Viškovo, I.M. Mobilis
DJELATNOSTI

PROIZVODI I USLUGE

Autolimar

 
U našoj autolimarskoj radionici koristimo se stol za povlačenje i ravanje karoserije, marke 2AK 206 POWER BENCH koji omogućava snažno povlačenje i ravnanje oštećenih dijelova vozila, snaga hidrauličnog cilindra je 15T - efektivna snaga povlačenja lanca 7,5 T što je dovoljno za izravnavanje bilo koje deformacije na vozilu. 

Pouzdajte se u visoku kvalitetu, jamstvo i prihvatljive cijene naših usluga.
 

Autolakirer


U modernoj, termo lakirnici marke POLIN, vodećem svjetskom proizvođaču termo-lakirnica, garantiramo kvalitetu samog postupka te na sve poslove lakiranja dajemo jamstva. 
 
U tehnologiji nanošenja - prskanja mokrih premaza koristimo zračne prskalice SATA 2000 HVLP i SATA 3000 HVLP (vrhunski modeli koji se koriste za postizanje visokog sjaja i visoke kvalitete raspršivanje).
 
Za lakiranje automobila koristimo materijale odnosno boje Glasurit.
 

Poliranje auta

 
Nudimo vam i usluge poliranja auta. Brzo i učinkovito uklanjamo oštećenja s laka vašeg vozila.  POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu ekvarner.info

   
 

 

"IM MOBILIS " se nalazi u ovim kategorijama
Autolakirer, autolimar, servis, popravak, auta, automobila, lakiranje, poliranje, popravak, održavanje, motorna vozila, limarija, autolimar, termo lakirnica, tehnologija prskanja, Glasurit Rijeka, Viškovo

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se