Pošalji upit
Slanje…
O nama

Autolakirer i autolimar - I.M. MOBILIS

 
I.M. Mobilis je tvrtka sa sjedištem na Viškovu, koja djeluje kao autolimar i autolakirer. Tvrtka je osnovana 2007. godine te vam nudi usluge ravnanja, bojanja i poliranja vozila.

Autolakirer Rijeka, IM Mobilis
 
Naša je radionica opremljena vrhunskim uređajima za lakiranje i bojanje automobila. Dogodi li se da netko ogrebe ili udari vaš auto, naši majstori brzo će i kvalitetno sanirati oštećenja. Ovisno veličini štete, oštećeni dio ćemo zamijeniti ili ga popraviti. 
 
Naši autolimari poznaju svaku sve vrste limova i karoserija te načine obrade i rad s limom stoga je kod nas vaše vozilo u sigurnim rukama. 
 
Autolimkar, Rijeka, Viškovo, I.M. Mobilis
Djelatnosti
Proizvodi i usluge

Autolimar

 
U našoj autolimarskoj radionici koristimo se stol za povlačenje i ravnanje karoserije, marke 2AK 206 POWER BENCH koji omogućava snažno povlačenje i ravnanje oštećenih dijelova vozila, snaga hidrauličnog cilindra je 15T - efektivna snaga povlačenja lanca 7,5 T što je dovoljno za izravnavanje bilo koje deformacije na vozilu. 

Pouzdajte se u visoku kvalitetu, jamstvo i prihvatljive cijene naših usluga.
 

Autolakirer


U modernoj, termo lakirnici marke POLIN, vodećem svjetskom proizvođaču termo-lakirnica, garantiramo kvalitetu samog postupka te na sve poslove lakiranja dajemo jamstva. 
 
U tehnologiji nanošenja - prskanja mokrih premaza koristimo zračne prskalice SATA 2000 HVLP i SATA 3000 HVLP (vrhunski modeli koji se koriste za postizanje visokog sjaja i visoke kvalitete raspršivanje).
 
Za lakiranje automobila koristimo materijale odnosno boje Glasurit.
 

Poliranje auta

 
Nudimo vam i usluge poliranja auta. Brzo i učinkovito uklanjamo oštećenja s laka vašeg vozila. 
 
Posjetite nas i uvjerite se u stručnost osoblja i u brzinu usluge.

Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više