TRAŽIŠ? NAĐI.

IKARPLAST

Tehnički pregled, suha marina, proizvodi od poliestera, termo izolacija vozila, Rijeka
Naziv poslovnog subjekta:    IKARPLAST
  Kotorska bb, Crikvenica 51260

Županija  Primorsko-goranska
E-mail  Kontaktirajte nas
Kontakt osoba  Željko Polonijo
www.ikarplast.hr
www.europlast.com.hr
www.ekvarner.info/ikarplast
O NAMA

Ikarplast d.o.o. kontinuirano posluje još od davne 1947. godine.

Počeo je kao automehaničarska radionica u sastavu tadašnjeg Vinodolskog auto-poduzeća, koja je od dijelova raznih tipova automobila sastavljala nova vozila i osposobljavala ih za upotrebu.

Razvoj tržišta doveo je do specijalizacije u proizvodnji rashladnih komora. Ikarplast je u bivšoj državi bio prva i gotovo jedina firma koja je proizvodila termoizolacije – hladnjače. Danas nudimo vrhunsku kvalitetu rashladne komore u skladu sa individualnim zahtjevima korisnika. Krajem sedamdesetih godina u sastavu poduzeća otvorena je stanica za tehnički pregled vozila koja od tada uspješno posluje.

Tržišna orijentacija i razvoj turizma kao strateško opredjeljenje sredine u kojoj posluje doveli su do toga da se Ikarplast u novom mileniju počne baviti i djelatnošću suhe marine – čuvanjem i održavanjem plovila, te njihovim popravcima.

 

Proizvodni dio poslovanja 2006. godine izdvojen je u tvrtku-kćer Europlast d.o.o. koja nudi vrhunsku kvalitetu rashladnih komora, nudi usluge popravaka brodica, kao kooperant daje uslugu izrade poliesterskih elemenata brodica (ljevanje trupa, palube i ostalih elemenata) te izradu raznih predmeta iz stakloplastike po zahtjevima naručioca (npr. rasvjetni stupovi).

Tijekom 2010. godine "Ikarplast" je izvršio preoblikovanje iz dioničarskog društva u društvo s ograničenom odgovornošću.

Unaprijed zahvaljujemo na povjerenju.

DJELATNOSTI

  • Tehnički pregled
  • Suha marina
  • Proizvodi od poliestera
  • Termo izolacija vozila
  • Crikvenica
  • Rijeka
PROIZVODI I USLUGE

Tehnički pregled,
Suha marina,
Proizvodi od poliestera,
Termo izolacija vozila,
Rashladne komore,


Rijeka POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu ekvarner.info
"IKARPLAST" se nalazi u ovim kategorijama
tehnički pregled, suha marina, proizvodi od poliestra, termo izolacija, rijeka, termoizolacije, rashladne komore, popravak brodica, Crikvenica

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se