Pošalji upit
Slanje…
O nama

Ikarplast d.o.o. kontinuirano posluje još od davne 1947. godine.

Počeo je kao automehaničarska radionica u sastavu tadašnjeg Vinodolskog auto-poduzeća, koja je od dijelova raznih tipova automobila sastavljala nova vozila i osposobljavala ih za upotrebu.

Razvoj tržišta doveo je do specijalizacije u proizvodnji rashladnih komora. Ikarplast je u bivšoj državi bio prva i gotovo jedina firma koja je proizvodila termoizolacije – hladnjače. Danas nudimo vrhunsku kvalitetu rashladne komore u skladu sa individualnim zahtjevima korisnika. Krajem sedamdesetih godina u sastavu poduzeća otvorena je stanica za tehnički pregled vozila koja od tada uspješno posluje.

Tržišna orijentacija i razvoj turizma kao strateško opredjeljenje sredine u kojoj posluje doveli su do toga da se Ikarplast u novom mileniju počne baviti i djelatnošću suhe marine – čuvanjem i održavanjem plovila, te njihovim popravcima.

 

Proizvodni dio poslovanja 2006. godine izdvojen je u tvrtku-kćer Europlast d.o.o. koja nudi vrhunsku kvalitetu rashladnih komora, nudi usluge popravaka brodica, kao kooperant daje uslugu izrade poliesterskih elemenata brodica (ljevanje trupa, palube i ostalih elemenata) te izradu raznih predmeta iz stakloplastike po zahtjevima naručioca (npr. rasvjetni stupovi).

Tijekom 2010. godine "Ikarplast" je izvršio preoblikovanje iz dioničarskog društva u društvo s ograničenom odgovornošću.

Unaprijed zahvaljujemo na povjerenju.

Djelatnosti
  • Tehnički pregled
  • Suha marina
  • Proizvodi od poliestera
  • Termo izolacija vozila
  • Crikvenica
  • Rijeka
Proizvodi i usluge
Tehnički pregled,
Suha marina,
Proizvodi od poliestera,
Termo izolacija vozila,
Rashladne komore,


Rijeka
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se