TRAŽIŠ? NAĐI.

MARINE SERVIS

Yamaha, sale, service, repair of outboard motors, scooters, Lošinj
Naziv poslovnog subjekta:    MARINE SERVIS
  Dražica 18/G, Lošinj 51550
Općina  Mali Lošinj
Županija  Primorsko-goranska županija
E-mail  Kontaktirajte nas
Kontakt osoba  Raoul Krstačić
https://www.ekvarner.info/marineservis
Pridruži se
  RADNO VRIJEME: Pon - pet: 08:00 - 14:00 i 16:00 - 20:00, Sub: 08:00 - 12:00
O NAMA

Tvrtka Marine Servis sa sjedištem na Malom Lošinju otvorena je 1995. godine. Od tada pruža vrhunsku uslugu servisa i prodaje motora i opreme na zadovoljstvo svih kupaca.
 

Ovlašteni servis Yamaha motora

Marine Servis je ovlašteni serviser Yamaha motora, a bavimo se i prodajom Yamahinih motora, kao i rezervnih dijelova, a nudimo i usluge servisa i popravka ostalih motora.

Prodaja i servis vanbrodskih motora

Prvenstveno se bavimo prodajom i servisom vanbrodskih Yamaha motora. U ponudi imamo dvotaktne i četverotaktne Yamaha vanbrodske motore koji su si zbog svoje tehničke besprijekornosti i izvrsnih vodenih performansa priskrbili odličnu reputaciju.  

Skuteri, motocikli, gumenjaci...

U našem širokom asortimanu pronaći ćete mnoštvo različitih modela Yamaha skutera i motocikala, a predlažemo vam da pratite našu Facebook stranicu Marine Servis - Mali Lošinj kako biste uhvatili najbolje akcijske cijene
 
 
Osim cestovnog, naša ponuda uključuje i nautički dio, odnosno jet ski skutere, vanbrodske motore, brodsku opremu i gumenjake/gumene čamce.
 
Kod nas isto tako možete nabaviti original Yamahina ulja i maziva, te akumulatore, a nudimo vam i raznovrsne kacige, zaštitne pojaseve, motorističke rukavice, moto jakne i hlače.

 

Marine Servis prati svjetske tehnološke trendove i konstantno se educira o novostima u svijetu motora i nautike. Svake godine sudjelujemo na Sajmu nautike u Zagrebu gdje redovito stvaramo nove klijente i sklapamo nove suradnje.
 
Obratite nam se s povjerenjem i naše će vas stručno osoblje rado savjetovati o kupnji ili dijagnosticirati problem na vašem motoru i pomoći vam da nastavite sigurnu vožnju ili plovidbu!
 
 
DJELATNOSTI

PROIZVODI I USLUGE

  • Ovlašteni servis Yamaha motora
  • Prodaja Yamaha motora i rezervnih dijelova
  • Servis i popravci ostalih motora
  • Prodaja Yamaha skutera i motocikala
  • Prodaja Jet ski skutera, vanbrodskih motora, brodske opreme
  • Prodaja gumenjaka/gumenih čamaca
  • Yamaha ulja i maziva, akumulatori
  • Kacige, zaštitni pojasevi
  • Motorističke rukavice, jakne i hlače
 
  POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu ekvarner.info

   
 
"MARINE SERVIS" se nalazi u ovim kategorijama
Sale, service, repair of outboard engines, motors, scooters, prodaja, servis, popravak vanbrodskih motora, jet ski skutera, Mali Lošinj, Cres, Popravci, prodaja vanbrodskih motora, jet ski, skuteri

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se