Pošalji upit
Slanje…
O nama

Marine Servis - prodaja, popravci i ovlašteni servis Yamaha motora 

 
Tvrtka Marine Servis sa sjedištem na Malom Lošinju otvorena je 1995. godine. Od tada pruža vrhunsku uslugu servisa i prodaje motora i opreme na zadovoljstvo svih kupaca. 

Prodaja i servis vanbrodskih motora

Prvenstveno se bavimo prodajom i servisom vanbrodskih Yamaha motora. U ponudi imamo dvotaktne i četverotaktne Yamaha vanbrodske motore koji su si zbog svoje tehničke besprijekornosti i izvrsnih vodenih performansa priskrbili odličnu reputaciju.  

 
 
Osim cestovnog, naša ponuda uključuje i nautički dio, odnosno jet ski skutere, vanbrodske motore, brodsku opremu i gumenjake/gumene čamce.
 
Kod nas isto tako možete nabaviti original Yamahina ulja i maziva, te akumulatore, a nudimo vam i raznovrsne kacige, zaštitne pojaseve, motorističke rukavice, moto jakne i hlače.

 

Marine Servis prati svjetske tehnološke trendove i konstantno se educira o novostima u svijetu motora i nautike. Svake godine sudjelujemo na Sajmu nautike u Zagrebu gdje redovito stvaramo nove klijente i sklapamo nove suradnje.
 
Obratite nam se s povjerenjem i naše će vas stručno osoblje rado savjetovati o kupnji ili dijagnosticirati problem na vašem motoru i pomoći vam da nastavite sigurnu vožnju ili plovidbu!
 
Djelatnosti
  • Ovlašteni servis Yamaha motora
  • Prodaja Yamaha motora i rezervnih dijelova
  • Servis i popravci ostalih motora
  • Prodaja Yamaha skutera i motocikala
  • Prodaja Jet ski skutera, vanbrodskih motora, brodske opreme
  • Prodaja gumenjaka
  • Yamaha ulja i maziva, akumulatori
  • Kacige, zaštitni pojasevi
  • Motorističke rukavice, jakne i hlače
 
yamaha losinj 
Proizvodi i usluge

Ovlašteni servis Yamaha motora

Marine Servis je ovlašteni serviser Yamaha motora, a bavimo se i prodajom Yamahinih motora, kao i rezervnih dijelova, te nudimo usluge servisa i popravka ostalih motora.
 
yamaha servis losinj

 

Skuteri, motocikli, gumenjaci

U našem širokom asortimanu pronaći ćete mnoštvo različitih modela Yamaha skutera i motocikala, a predlažemo vam da pratite našu Facebook stranicu Marine Servis - Mali Lošinj kako biste uhvatili najbolje akcijske cijene
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS
Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više