TRAŽIŠ? NAĐI.

CONTO CURICUM

Knjigovodstveni, računovodstveni servis, ured, accounting service, financijsko, porezno savjetovanje
Naziv poslovnog subjekta:    CONTO CURICUM
  Ul. Josipa Jurja Strossmayera 31, Krk 51500

Županija  Primorsko-goranska
E-mail  Kontaktirajte nas
Kontakt osoba  Ivo Malešić
https://www.ekvarner.info/conto/
  RADNO VRIJEME: PON - PET: 07:00 - 15:00
O NAMA

Knjigovodstveni - računovodstveni servis Krk

Bez obzira treba li vam osnovno računovodstvo, vođenje poslovnih knjiga ili financijsko savjetovanje, knjigovodstveni servis Conto Curicum s Krka pouzdan je partner s dugogodišnjim iskustvom u pružanju cjelovitih knjigovodstvenih usluga.
Kontinuirano ulažemo u znanja i vještine kako bi svojim klijentima pružili precizne i pravovremene informacije. Svakom klijentu pristupamo individualno i uslugu prilagođavamo njegovom poslovanju. 

Prepustite nama sve što je potrebno za zasnivanje radnih odnosa, obračun plaće, troškove vezane uz prijevoz, dnevnice. Ispisujemo naloge za plaćanje poreza, doprinosa, plaća i ostalih naknada.

Svoje klijente pravovremeno obavještavamo o svim promjenama vezane uz poslovanje, a u svakom trenutku nam se mogu obratiti za savjet i pomoć.
Osigurajte svojem poslovanju stručno i kvalitetno praćenje korištenjem naših knjigovodstvenih, računovodstvenih i savjetodavnih usluga. 

Financijsko - poslovno - porezno savjetovanje

Svojim klijentima pružamo financijsko savjetovanje - savjete kod pregovora o kupnji ili prodaji, izradu investicijskih studija i poslovnih planova, procjenu vrijednosti društva i ostale usluge financijskog savjetovanja.

Uz standardne računovodstvene usluge, usmjereni smo i na poslovno savjetovanje naših klijenata. Za klijente vršimo procjenu vrijednosti, dubinsko snimanje i financijsko planiranje za lakše ostvarenje poslovnih ciljeva.
 
Nudimo vam i savjetovanje u svim poreznim pitanjima - porez na dobit, porez na dodanu vrijednost, porez na dohodak i za sve ostale poreze.
DJELATNOSTI

  • Knjigovodstveni servis
  • Računovodstveni ured
  • Financijsko savjetovanje
  • Poslovno savjetovanje
PROIZVODI I USLUGE

  • Vođenje poslovnih knjiga za mala, srednje i velika poduzeća
  • Vođenje poslovnih knjiga za obrte
  • Porezno savjetovanje
  • Izrada ekonomske, financijske i tržišne analize vašeg ulaganja
  • Projektni management i projektni kontroling
  • Konzalting POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu ekvarner.info

   
 
"CONTO CURICUM " se nalazi u ovim kategorijama
Knjigovodstveni servis, računovodstveni servis, knjigovodstveni i računovodstveni ured, accounting service, financijsko i porezno savjetovanje, vođenje knjiga, Krk

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se