Pošalji upit
Slanje…

Coreworkout

Elementi pilatesa i fat burninga

Opis proizvoda

 Pilates aktivira muskulaturu cijelog tijela vježbama jačanja i istezanja. Utječe na pravilno držanje i pogodan je za osobe s bolovima u leđima i ostalim koštano-zglobnim problemima. Poboljšava tonus mišića s naglaskom na leđna i trbušna muskultura i istovremeno povećava fleksibilnost svih koštano-zglobnih struktura.
 Aktivira muskulaturu cijelog tijela vježbama jačanja i istezanja. Utječe na pravilno držanje i pogodan je za osobe s bolovima u leđima i ostalim koštano-zglobnim problemima.
 
Fat burning kardio kondicijski program kombinacija je više vrsta aerobika koja u sebi uključuje elemente plesnog aerobika, step aerobika, thae boa, kondicijskih vježbi, vježbi snage kao i zagrijavanja. 
 Mjesečna članarina omogućit će Vam trening dva puta tjedno u trajanju od sat vremena sa svim potrebnim rekvizitima. Upotreba raznovrsnih rekvizita omogućuje ravnomjerno djelovanje na funkcionalne i motoričke sposobnosti kao i uravnoteženo  korištenje  muskulature.

Za sve informacije možete nas kontaktirati na brojeve telefona 051/ 258 599 i 098/ 94 45 917 ili nas posjetite na Viškovu, Furićevo 63


Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se