Trebam ponudu za građevinske radove

TREBAM PONUDU Zatraži svoju ponudu
13.2.2019. 9:27:24

Trebam ponudu za građevinske radove
Trebam ponudu za građevinske radove u Mrkoplju – Gorski kotar

Glavni objekt je adaptiran te je ostao još jedan manji za adaptaciju koji bi se pretvorio u stambeni prostor. Radi se o objektu koji ima tlocrtnu površinu od 20 m2, gdje bi se sa zadnje strane dodala kupaonica od cca. 6,50 m2 i malo spremište, površine 3,00 m3 = 10 m2. Na kupaonici bi došao kosi krov s izolacijom

Ispred objekta se betonira 8 m2 i na tome se radi nadstrešnica

Na katu je spavaći prostor pod kosim krovom. Svi novi krovovi su limeni crvene boje – slijedi dogovor. 

Priključci za: hladnu vodu, toplu vodu i centralno grijanje već su predviđeni u glavnom objektu. Malo niže na istočnoj strani, na 5 m je udaljena septička jama. Znači: struja, vododvod i dovod te centralno grijanje – radijatori su za taj objekt ( 5 radijatora ) Uz taj objekt se predviđa i izrada te montaža kosog krovića na južnoj strani glavnog objekta da se osobe zaštite od padalina. 

Na katu objekta dolaze na međukatnoj konstrukciji tavaloni od 5 cm i OSB ploče od 22, a na njih laminat. Zidovi kupaone i zidovi donjeg dijela se žbukaju, a ostalo je knauf. U donjem dijelu ide keramika. Fasada je termo stiropor od 8 cm, a za boju slijedi dogovor, boja koja se može prati – odbija vodu ( takvu imamo na glavnom objektu ) 

Vrste radova: rušenje i demontaža, zemljani radovi, betonski radovi, zidarski radovi, tesarski radovi, krovopokrivački radovi, hidroizolacijski i termoizolacijski radovi, stolarski radovi, limarski radovi, gips kartonski radovi, podovi i obloge, soboslikarsko ličilački radovi, vodovod i kanalizacija, elektroinstalacija, centralno grijanje.

Početak radova bio bi sredinom svibnja 2019., a rok izrade je 50 dana. Postoji mogućnost smještaja. Za sve ostalo stojimo na raspolaganju.


Korisnik je pronašao najbolju ponuduKomentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se