Pošalji upit
Slanje…
O nama

Dezinfekcijska sredstva i sredstva za čišćenje i odmašćivanje nudi vam Valigo iz Rijeke

 
 
Poduzeće Valigo iz Rijeke specijalizirano je za proizvodnju i prodaju sredstava za dezinfekciju, ali se isto tako bavi proizvodnjom ekološki prihvatljivih sredstava za čišćenje i odmašćivanje.
 
Dio proizvodnje orijentiran je na segment industrije, ekologiju za proizvodne pogone - razgradnju ugljikovodika naftnih derivata i odmašćivanja, a drugi je dio orijentiran na proizvodnju sredstava za čišćenje.
 
Naši proizvodi kao aktivnu tvar za dezinfekciju sadrže Benzalkonijev klorid, drugog naziva ALKIL (C12-16) Dimetilbenzil amonijev klorid koji spada u grupu kvalitetnih amonijevih spojeva i nalazi se na listi aktivnih tvari za dezinfekciju kod COVID-19 odobrenoj od strane HZJZ-a.
 
 

Formula naših proizvoda biorazgradiva je i ekološki prihvatljiva, nema dodanih boja i mirisa ,nije zapaljiva te ima dokazano baktericidno i fungicidno djelovanje. Ističemo dezinfekcijsko sredstvo za potrebe osobne higijene ljudi koji ne djeluje nadražujuće te je alcohol free pod nazivom Direkt.

Dezinfekcijsko sredstvo za površine Active ne oštećuje tkanine i osjetljive površine, nije zapaljiv, pokriva više od 1.000 m2. Raspršuje se niskotlačnim raspršivačem po željenom prostoru.

Ultra plus je tri u jedan sredstvo za čišćenje, odmašćivanje i dezinfekciju. Dobar je u čišćenju i dezinfekciji alata, uređaja, klimatizacijskih sustava, zidova, podova u privatnim, javnim i industrijskim prostorima te u drugim prostorima u kojima se odvijaju profesionalne aktivnosti.


Sredstva za čišćenje i odmašćivanje


Korištenjem proizvoda postižu se brojne prednosti u gospodarskom aspektu jer se troškovi zbrinjavanja otpadnih voda smanjuju, a okoliš ostaje zaštićen.

Bio industry 95 služi za čišćenje i odmašćivanje rezervoara uljnih reparatora, za čišćenje i odmašćivanje svih vodoperivih površina, čišćenje i ispiranje cjevovoda. Kod EKO INCIDENTA što se tiče tretiranja mora, rijeka, jezera, uslijed onečišćenja naftom...

Sredstvo za uklanjanje grafita i tinte Eco graf uspješno uklanja grafite i tinte sa većine površina (kamen, beton, aluminij, plastika) Ne djeluje korozivno, ima visoku sposobnost čišćenja, visoki postotak biorazgradnje s primjenom sredstva Bio industry 95 nakon nanošenja Eco grafita može se postići potpuna biorazgradnja.
 
Nazovite nas i raspitajte se o našim uslugama koje će vam pomoći da očuvate vaše zdravlje, ali i okoliš koji nas okružuje!
Djelatnosti
  • Dezinfekcijska sredstva za osobnu higijenu
  • Dezinfekcijska sredstva za površine
  • Sredstva za čišćenje, odmašćivanje i dezinfekciju
  • Sredstva za uklanjanje grafita i tinte
  • Sredstva za čišćenje i odmašćivanje
 
 
Proizvodi i usluge
Direkt - dezinfekcijsko sredstvo za osobnu higijenu
Active - dezinfekcijsko sredstvo za površine
Ultra plus - sredstvo za čišćenje, odmašćivanje i dezinfekciju
Eco graf - sredstvo za uklanjanje grafita i tinte
Bio industry 95 - sredstvo za čišćenje i odmašćivanje
 


Naša ponuda
pogledaj višePošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se