TRAŽIŠ? NAĐI.

TISKARA BULDOG

Personalizirani pokloni, tisak, grafički dizajn, kalendari, Istra, Rijeka
Naziv poslovnog subjekta:    TISKARA BULDOG
OIB:  00005321551
  43. istarske divizije 1/8, Lovran 51415
Općina  Lovran
Županija  Primorsko-goranska
E-mail  Kontaktirajte nas
Kontakt osoba  Sanja Južnić
http://buldog.hr/
https://www.ekvarner.info/tiskara-buldog-lovran/
Pridruži se
  RADNO VRIJEME: PON - PET: 08:00 - 17:00
O NAMA

Personalizirani pokloni, tisak, grafički dizajn Rijeka

 

Tiskara Buldog nalazi se u Lovranu i nudi vam usluge tiska i grafičkog dizajna. U našoj moderno opremljenoj tiskari možete naručiti i personalizirane poklone. Vaš logotip možemo otisnuti na rokovnike, kalendare, ali i upaljače, kemijske i privjeske. Osim toga bavimo se i laserskim graviranjem i rezanjem pločica. 

  

Naša ponuda uključuje tisak svih vrsta tiskovina, od vizitki, brošura, cjenika, kataloga do letaka, knjiga i plakata velikih formata. Nudimo vam kompletnu uslugu, grafički dizajn i pripremu za tisak te potrebne digitalne simulacije koje prije same izrade šaljemo vama na uvid. 

 

 

Tiskara Buldog uspješno posluje već 25 godina, a naši stručni djelatnici uvijek su vam spremni i pomoći i pružiti potrebne informacije. Držimo do kvalitete naših proizvoda, jer samo tako možemo biti sigurni da će svaki klijent biti zadovoljan.

 

 Ponuda za iznajmljivače


Razmišljate li o tisku kataloga, kalendara, letka ili plakata

ili želite oslikati vozilo, obratite nam se s povjerenjem! 

 

PROIZVODI I USLUGE

Grafički dizajn 

Radimo grafički dizajn i priprema za tisak svih vrsta i formata tiskovina. Bilo da ste tek krenuli u poslovnu pustolovinu, pa vam je potreban vizualni identitet ili želite redizajnirati svoje postojeće tiskane materijale, grafičari iz tiskare Buldog stoje vam na raspolaganju.
 

Tisak

U mogućnosti smo vam ponuditi različite vrste tiska kao što su offset tisak, digitalni tisak, tampon tisak, sitotisak, a radimo i tisak na tekstil i personalizirane poklone.
 

Tisak kalendara

Kalendari su veoma popularan i koristan novogodišnji poklon, a date li na njega otisnuti logo ili naziv vaše tvrtke, kalendar će tijekom cijele godine služiti kao odlična reklama. Nudimo vam poslovne kalendare s dotiskom vaše promotivne poruke. 

Personalizirani pokloni za vaše prijatelje i poslovne partnere

Promovirajte se uz našu pomoć. Pripremili smo veliki izbor personaliziranih poklona i brojne novitete kako bih vaša promotivna priča bila što zanimljivija i uspješnija. Posjetite nas u Lovranu i otkrijte bogatu ponudu promo poklona za Božić. Sigurni smo da ćete pronaći idelan dar za svoje partnere.

REFERENCE

  POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu ekvarner.info
"TISKARA BULDOG" se nalazi u ovim kategorijama
Personalizirani pokloni, tisak, grafički dizajn, kalendari, Istra, Rijeka, priprema za tisak, tisak na kemijske, privjeske, rokovnike, upaljače, usb stickove

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se