Pošalji upit
Slanje…

PARODONTOLOGIJA ILI LIJEČENJE PARODONTA

Ako želite očuvati zdravlje zubi i zubnog mesa, zakažite pregled radi prevencije parodontalnih bolesti. Nazovite i dogovorite termin!

Opis proizvoda

Kada se pojave simptomi parodontalne bolesti, prvi korak u njenom liječenju je inicijalna parodontalna terapija, koja podrazumijeva detaljno čišćenje zubi od mekanih i tvrdih naslaga, uklanjanje bakterijskog plaka i kamenca iznad ruba gingive te struganje i poliranje korijena ispod ruba gingive. Ovaj postupak obično provodi stručnjak za parodontologiju, koji će precizno utvrditi stupanj napredovanja bolesti i preporučiti daljnje korake.

Ako inicijalna terapija ne urodi plodom i bolest i dalje napreduje, potrebna je kirurška terapija, koja može uključivati razne zahvate, poput uklanjanja parodontalnih džepova, regeneracije kosti oko zuba ili transplantacije tkiva. Kirurška terapija je složeniji i zahtjevniji zahvat, ali može biti ključna u sprečavanju daljnjeg napredovanja bolesti i očuvanju zdravlja zubi i desni.

Stoga, ako primijetite simptome parodontalne bolesti poput crvenila, oticanja ili krvarenja desni, ne oklijevajte i zakažite pregled. 
Rano otkrivanje i pravovremeno liječenje parodontalne bolesti može spasiti zdravlje zubi i desni te spriječiti daljnje komplikacije.
 
Ne čekajte da se parodontalne bolesti pogoršaju, pošaljite upit i zakažite pregled odmah!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se