Pošalji upit
Slanje…

IMPLANTOLOGIJA / UGRADNJA ZUBNIH IMPLANTATA

Bezbolna ugradnja implantata - jednostavno rješenje za nedostajuće zube. Zakažite svoj termin i osmjehnite se slobodno!

Opis proizvoda

Implantologija je suvremena grana dentalne medicine koja se bavi rješavanjem svih oblika bezubosti ugradnjom dentalnih implantata u čeljusnu kost.
Dentalni implantati su biokompatibilni titanski vijci koji se ugrađuju u čeljusnu kost manjim kirurškim zahvatom.
Svaki izvađen zub može se nadomjestiti implantatom koji, nakon perioda srastanja sa kosti, postaje zamjenski korijen zuba.

U slučaju nedostatka više zuba, implantati su idealni kao nosači mostova koji su najprirodniji nadomjestak prirodnih zuba.
Kod potpune bezubosti, mobilne proteze se mogu zamijeniti potpuno fiksnim rješenjima na implantatima ili se mobilne proteze mogu stabilizirati na manjem broju implantata i tako ih učiniti stabilnijima i udobnijima.
 
Ugradnja krunice

Naša ordinacija nudi ugradnju implantata kao rutinski zahvat koji je potpuno bezbolan i izvodi se u lokalnoj anesteziji.
 
Ne dopustite da vam nedostajući zubi ili neugodne proteze utječu na kvalitetu života. Nazovite nas i saznajte više o našim uslugama implantologije.


Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se