Pošalji upit
Slanje…
O nama

SAN BOX, Rijeka: Najam EKO WC kabina, mobilni WC, kemijski WC i WC za gradilišta

 
Tvrtka SAN BOX nudi najam, servis i održavanje mobilnih WC-a, od 0-24 h, na cijelom području Republike Hrvatske, pa tako i području Primorsko-goranske županije i grada Rijeke.
 
Naš skladišni centar u Rijeci nalazi se na lokaciji u Matuljima.

Mobine WC kabine

 

Iz našeg uslužnog asortimana usluga i proizvoda nudimo veliki broj modela WC mobilnih kabina, od standardnih EKO WC-a namijenjenih za sanitarne potrebe gradilišta, do onih za osobe s posebnim potrebama te luksuznijih WC kabina za vjenčanja i VIP goste.


Ekskluzivna sanitarna prikolica Rijeka

Osim najma svih vrsta EKO WC-a, nudimo i poslovno-uredske, sanitarne, skladišne i brodske kontejnere, te najam cjelokupne festivalske opreme.

 
Uredski kontejner Rijeka
 
 Naša bogata referentna lista rezultat je predanog rada, upornosti i kvalitete.
Zadobili smo povjerenje organizatora najvećih evenata poput: Red Bull Air Race, Dimensions & Outlook festivala, Ultra Split festivala i Open air festivala, kao i mnogih malih i velikih privatnih poduzeća.

Zastitna ograda za gradilista Rijeka
  
Za potrebe gradilišta ili poslovnih objekta na otvorenom u mogućnosti smo Vam hitno isporučiti mobilni EKO WC, sa svom opremom, repromaterijalom te nakon instalacije WC-a i uključeni redoviti tjedni servis.

Javite nam se, naši djelatnici i vozači-serviseri na raspolaganju su Vam 24 sata na dan.

Djelatnosti

 
Naš skladišni prostor i servisni centar u Istri: SAN BOX Istra
Proizvodi i usluge

Najam mobilnih kemijskih WC kabina i EKO WC-a Rijeka

 
Raspolažemo različitim vrstama mobilnih EKO WC kabina; različite po izvedbi, boji i namjeni. U svojoj ponudi nudimo: klasični mobilni kemijski WC, koji se najčešće koristi na gradilištima, javnim plažama, različitim događanjima i sl. te neposrednim korisnicima, klijentima i uzvanicima omogućuje duži boravak na otvorenom.

WC kabine mogu biti opremljene s unutarnjim umivaonikom za pranje ruku i dozatorom za tekući sapun. 

VIP ekskluzivne sanitarne prikolice za vjenčanja i evente

 
VIP sanitarna prikolica, luksuzni je mobilni WC, opremljen sanitarnom opremom višeg standarda, namijenjen je za sanitarna opremanja na otvorenom, vjenčanja ili ekskluzivne evente. Vaši gosti uživati će u zabavi na otvorenom, a da im pri tome neće nedostajati niti jedan element komfornog i ležernog uživanja u trenutnom događaju.

Mobilni pisoari i umivaonici Rijeka

 
Za potrebe većih okupljanja, organizatorima nudimo veliki broj mobilnih pisoara i mobilnih umivaonika, kako bi njihov događaj zadovoljio najviše sanitarne uvjete i organizacijske standarde.
 

Najam uredskih, skladišnih i brodskih kontejnera Rijeka

 
SAN BOX nudi najam poslovno-uredskih, sanitarnih, skladišnih i brodskih kontejnera.
Poslovno-uredski kontejneri posebno su pogodni za urede na gradilištima kako bi na brz i efikasan način omogućili korisnicima adekvatan i funkcionalan ured na terenu.

Prednosti poslovno-uredskih kontejnera su mnogobrojne, a jedna od njih je ekonomičnost instalacije, brza i kvalitetna postava te sama mobilnost objekta.

Upotreba kontejnera idealno je rješenje za privremeni ili stalni ured, skladište te sanitarni prostor.

Najam ograda za gradilišta i evente Rijeka

 
Zaštitna mobilna ograda nudi privremeno rješenje ograđivanja gradilišta, koncertnih površina te drugih javnih događaja i okupljanja.
 
Možemo Vam isporučiti svu potrebnu zaštitnu ogradu kako bi vaš prostor bio zaštićen i dobro organiziran. Na raspolaganju imamo različite vrste zaštitne mobilne ograde poput niske ograde-tranzena, visoke ograde-HERAS te nagazne festivalske ograde-MOJO.

U ponudi nudimo i ostalu festivalsku opremu, mobilne agregate, rasvjetne tornjeve, strujnu opremu, spremnike za gorivo te spremnike za tehničku i otpadnu vodu.

Redoviti tjedni servis i održavanje mobilnih WC kabina Rijeka

 
Posebnu pažnju pridajemo čistoći, dezinfekciji i pražnjenju spremnika EKO WC kabina, stoga smo oformili naše operativno-skladišne prostore diljem Hrvatske a u Rijeci naš skladišni prostor nalazi se u Matuljima.

Na taj način u mogućnosti smo Vam hitno isporučiti EKO mobilni WC te biti na usluzi za redovito ili izvanredno čišćenje EKO WC kabina.
Prije svake dostave ili redovitog tjednog servisa, EKO WC kabine operemo visokotlačnim peračem na vodu, opremamo spremnik WC-a s dezinfekcijskim sredstvom za sprječavanje širenje neugodnih mirisa te toaletnim papirom.
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS
Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se