TRAŽIŠ? NAĐI.

Trebam ponudu za građevinske radove

TREBAM PONUDU Zatraži svoju ponudu
13.2.2019. 9:27:24

Trebam ponudu za građevinske radove
Trebam ponudu za građevinske radove u Mrkoplju – Gorski kotar

Glavni objekt je adaptiran te je ostao još jedan manji za adaptaciju koji bi se pretvorio u stambeni prostor. Radi se o objektu koji ima tlocrtnu površinu od 20 m2, gdje bi se sa zadnje strane dodala kupaonica od cca. 6,50 m2 i malo spremište, površine 3,00 m3 = 10 m2. Na kupaonici bi došao kosi krov s izolacijom

Ispred objekta se betonira 8 m2 i na tome se radi nadstrešnica

Na katu je spavaći prostor pod kosim krovom. Svi novi krovovi su limeni crvene boje – slijedi dogovor. 

Priključci za: hladnu vodu, toplu vodu i centralno grijanje već su predviđeni u glavnom objektu. Malo niže na istočnoj strani, na 5 m je udaljena septička jama. Znači: struja, vododvod i dovod te centralno grijanje – radijatori su za taj objekt ( 5 radijatora ) Uz taj objekt se predviđa i izrada te montaža kosog krovića na južnoj strani glavnog objekta da se osobe zaštite od padalina. 

Na katu objekta dolaze na međukatnoj konstrukciji tavaloni od 5 cm i OSB ploče od 22, a na njih laminat. Zidovi kupaone i zidovi donjeg dijela se žbukaju, a ostalo je knauf. U donjem dijelu ide keramika. Fasada je termo stiropor od 8 cm, a za boju slijedi dogovor, boja koja se može prati – odbija vodu ( takvu imamo na glavnom objektu ) 

Vrste radova: rušenje i demontaža, zemljani radovi, betonski radovi, zidarski radovi, tesarski radovi, krovopokrivački radovi, hidroizolacijski i termoizolacijski radovi, stolarski radovi, limarski radovi, gips kartonski radovi, podovi i obloge, soboslikarsko ličilački radovi, vodovod i kanalizacija, elektroinstalacija, centralno grijanje.

Početak radova bio bi sredinom svibnja 2019., a rok izrade je 50 dana. Postoji mogućnost smještaja. Za sve ostalo stojimo na raspolaganju.


Korisnik je pronašao najbolju ponuduKomentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se