Spark Startup Batch - otvorene prijave!

NOVOSTI
10.9.2018. 8:23:53

Spark Startup Batch - otvorene prijave!
Teško je biti poduzetnik i pokrenuti svoj biznis. SPARK to zna. Možete ga smatrati domom za tech startupe i digitalne inovatore.
 
Pomoći će vam da uspješno započnete i razvijate svoj startup! Sve što trebate je prijaviti sebe, svoj tim ili svoju ideju na šesti po redu SPARK Startup Batch. To je prvi korak da uđete u SPARK startup program. 

Traže se:

 • Skalabilne tech ideje na jednu od ovih tema: igre, sportski podaci, internet stvari, big data, digitalni mediji, e-prodaja; ili tech temu po vašem izboru
 • Složne timove
 • Ambiciozne pojedince

Ako ste se prepoznali u jednoj od ovih stavki, evo vam pet razloga zašto trebate pokrenuti svoj startup baš u SPARK-u:

 1. Imat ćete ured: radni stol, sale za sastanke, računala, internet, i dodatnu opremu svakim radnim danom od 7 do 21 sat.
 2. Naučit ćete kako startup-irati. Minimalno jednom tjedno, startupi pohađaju radionice na teme iz startup svijeta, razvoja proizvoda, poslovnih modela, marketinga, prodaje, financija, te se pripremaju za izlazak na globalno tržište.
 3. Postat ćete dio bh. i europske startup scene. Imamo prijatelje, korporativne partnere, investitore i mentore svuda i u svim branšama.
 4. Sudjelovat ćete na kul eventima. Barem jednom mjesečno organiziramo razne događaje: konferencije, radionice, meetupi, natjecanja, hackathoni, forumi, teambuilding događaji i slično. Startupi idu i na državne, regionalne i europske startup konferencije.
 5. Nikad nećete biti sami. SPARK startup tim, mentori, eksperti i naši postojeći startupi će ti pomoći prevladati svakodnevne izazove.
Što ako vam startup propadne? U tom slučaju, vi kao članovi ne plaćate ništa SPARKu, vaš potencijalni neuspjeh je naš rizik kojeg smo svjesni. Jedino što "gubite" je vrijeme koje ste uložili u građenje vaših vještina i mreže poznanstava u poslovnom svijetu, a to vrijeme nikad nije izgubljeno! 

Sad kad smo utvrdili da nemate što izgubiti, evo najvažnijih datuma:

 • 03.09.- 26.09. Otvorene prijave na SPARK Startup Batch #6
 • 02.10. Odabir timova i pojedinaca za Startup Bootcamp
 • 15.10.- 17.10. Startup Bootcamp (trodnevne pripremne radionice)
 • 18.10. Pitchanje ideja pred odborom (samo odabrani startupi)
 • 29.10. Odabir šeste generacije startupa
Zvuči zanimljivo?
 
 
Studenti, profesionalci, samostalni poduzetnici, developeri, dizajneri - svi ste dobrodošli! 
 
Sve informacije pratite na službenoj stranici Spark.ba i Facebook stranici.
 
(l:spark.ba)


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se