Podnesite prijedlog za dodjelu javnih priznanja Grada Rijeke u 2019. godini

NOVOSTI
25.1.2019. 9:03:05

Podnesite prijedlog za dodjelu javnih priznanja Grada Rijeke u 2019. godini
Gradsko vijeće Grada Rijeke objavilo je Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja Grada Rijeke u 2019. godini.

Za koja se priznanja mogu podnijeti prijedlozi?

Prijedlozi za dodjelu javnih priznanja Grada Rijeke u 2019. godini mogu se podnijeti za:
  • Nagrade Grada Rijeke za životno djelo
  • Zlatne plakete "Grb Grada Rijeke”
  • Godišnje nagrade Grada Rijeke

Tko može podnositi prijedloge? 

Prijedloge za Javna priznanja Grada Rijeke mogu podnositi:
  • građani Grada Rijeke
  • domaće pravne osobe 
  • gradonačelnik Grada Rijeke

Kako se mogu podnositi prijedlozi? 

Prijedlozi se podnose u pisanom obliku na obrascu za podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja Grada Rijeke u 2019. godini i moraju sadržavati popis postignuća i doprinosa radi kojih se predlaže dodjela javnog priznanja te odgovarajuću dokumentaciju (objavljene radove, analize, prikaze, kritike i ocjene, natjecateljske rezultate i sl.) kojom se potvrđuju navodi iz prijedloga.

Tko donosi odluku o dodjeli javnih priznanja Grada Rijeke?

Odluku o dodjeli javnih priznanja Grada Rijeke donosi Gradsko vijeće Grada Rijeke na temelju prijedloga Odbora za javna priznanja Grada Rijeke.

Do kada se i gdje mogu podnositi prijedlozi?

Prijedlozi za dodjelu javnih priznanja s obrazloženjem i potrebnom dokumentacijom dostavljaju se poštom na adresu Grad Rijeka, Titov trg 3, s naznakom "Za dodjelu javnih priznanja Grada Rijeke” ili putem pisarnice Grada Rijeke, Titov trg 3, do ponedjeljka, 25. veljače 2019. godine.

Gdje se mogu dobiti dodatne informacije?

Informacije u vezi javnog poziva mogu se dobiti u Uredu Grada, Korzo 16, putem telefona broj 209-524 te elektroničke pošte na adresi ured-grada@rijeka.hr.
 

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se