Ovog vikenda dođite na 9. Festival jagoda u Selce

NOVOSTI
22.5.2019. 8:49:57

Ovog vikenda dođite na 9. Festival jagoda u Selce
Opjevana je u mnogim pjesmama, personificirana kao jedan od omiljenih likova u animiranim filmovima, spomenuta mnogo puta u književnim djelima, i što je najvažnije, obožavana je od strane široke populacije. Selce je zato odlučilo biti domaćin već devetu godinu za redom jednom od najslađih festivala – Festivalu jagoda.

Ovogodišnji Festival jagoda će se održati u centru Selca 25. i 26. svibnja, a oba dana program započinje u 10:00 sati prodajnom izložbom jagoda, slastica, proizvoda od jagoda i suvenira.

Očekuju vas razne delicije od mnogima omiljenoga voća: knedle s jagodama, salata s jagodama, gorgonzolom i orasima, pljukanci s kozicama i jagodama, mousse od jagoda, sorbet, kokteli, frapei…
 
Festival jagoda

Sve će biti popraćeno glazbeno-zabavnim programom za djecu i odrasle

Navedena dva dana će sve biti u znaku tog slatkog voća, tako da se nemojte iznenaditi što će se Selcem širiti opojni miris jagoda gdje god se zateknete – u šetnji rivom, na terasi kafića, u restoranima... Iako je program događanja smješten u Selcu, ponude mnogobrojnih ugostiteljskih objekata na području Rivijere Crikvenice će biti u znaku ovog festivala u razdoblju od 25. do 31. svibnja.

Ipak, kako ne biste samo vi uživali u toj blagodati, sjetite se i svojih najmilijih te im poklonite suvenir u obliku slastice, ukusnoga pića, sirovih jagoda i sl. Izbor je na vama, a mogućnosti je tako mnogo. 
 
Festival jagoda Selce

Organizator 9. Festivala jagoda je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a suorganizator Udruga proizvođača jagoda "Jagodni prsten". Pokrovitelji su Grad Crikvenica, „Eko-Murvica" d.o.o., Županijska lučka uprava Crikvenica. Sudionici u programu su Dječji vrtić "Radost" - Područni vrtić Selce, OŠ Zvonka Cara - Područna škola Selce, KUD "Neven" Selce, KUD "Vatroslav Lisinski" Crikvenica.
 
(l:crikvenica.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se