Krk Food Fest: Prijava za sudjelovanje u projektu i najava radionice

SEMINARI I EDUKACIJE 2022.
24.2.2020. 9:06:52

Krk Food Fest: Prijava za sudjelovanje u projektu i najava radionice
Projekti Krk Food Festa - Okusi proljeća i Okusi jeseni - koji su prošle godine realizirani na zajedničku inicijativu Turističke zajednice otoka Krka, svih lokalnih turističkih zajednica i Kluba Gastronaut, bili su povodom za više od 100 medijskih priloga na temu bogate otočne gastronomije.

Tako je uspješnom suradnjom otočkih ugostitelja s predstavnicima svih turističkih zajednica te uz podršku Gastronauta napravljen značajan pomak u poimanju otoka Krka kao atraktivne gastro destinacije što predstavlja jedan od primarnih razloga da se i ove godine nastavi s provođenjem Krk Food Festa, i to najprije uz nadolazeću priču o Okusima proljeća. Prema tome, pozivaju se svi otočni ugostitelji koji žele sudjelovati u ovoj inicijativi da do kraja veljače ispune online prijavnicu te da za potrebe zajedničkog marketinga, do sredine ožujka, dostave tematsku listu jela s okusima proljeća karakterističnim za otok Krk, a koje će imati u svakodnevnoj ponudi tijekom trajanja prve etape Krk Food Festa: između 01. i 31. svibnja ove godine.

Uz poziv za sudjelovanje u ovome projektu, najavljena je i edukativna radionica namijenjena voditeljima ugostiteljskih objekata i konobarima, a koja će se 10. ožujka ove godine održati u Hotelu Jadran. Sudjelovanje na radionici također je potrebno prethodno prijaviti putem online prijavnice.

Tradicionalna jela našeg podneblja nisu samo odličan mamac za isprobavanje novih okusa već predstavljaju i svojevrsnu poveznicu s poviješću i otočnim načinom života, naravno kroz bogatu kulturu stola. Prema tome, otok Krk može i jelovnikom ispričati svoju povijest te svoje posjetitelje pozvati na jedinstvenu gastro turneju!

(I: grad-krk.hr)

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se