Besplatni seminar na temu "Poduzetnik početnik"

NOVOSTI
17.1.2018. 8:40:00

Besplatni seminar na temu  Poduzetnik početnik
Sudionici seminara naučit će sustavno razmišljati o svojem poslovanju te tražiti odgovor s predavačem o potrebnim koracima u poslovanju radi stvaranja konkurentske prednosti na tržištu.

Znamo li sve što je potrebno za pokretanje poduzetničkog pothvata i razumijemo li poduzetničku okolinu? Da li je potrebno imati znanje, hrabrost, strast ili nešto drugo?

Cilj seminara je pružiti polaznicima uvid u različite aspekte poduzetništva.
Raspravljat će se o različitim aspektima poduzetništva, o zakonodavnom okviru i o osnovnim elementima financijskog poslovanja poduzetnika.

Seminar je namijenjen onima koji namjeravaju započeti vlastito poslovanje ili su tek započeli s poslovanjem i traže informacije koje će im pomoći da bolje razumiju poduzetničko okruženje i ono što ih očekuje.

Sadržaj seminara

  • Razlozi pokretanja poduzetničkog pothvata
  • Zakonodavni okvir i postupak registracije (obrt/j.d.o.o./d.o.o.)
  • Odabir imena tvrtke
  • Osnovni elementi financijskog poslovanja poduzetnika
  • Formiranje cijena
  • Računovodstvo i financije
  • Financijske i nefinancijske potpore

Predavač

Jana Blažević Marčelja, mag. oec.,  poslovna je savjetnica i predavačica te certificirani Pricing Professional pri Professional Pricing Society – vodećoj svjetskoj udruzi posvećenoj strateškom pristupu određivanju cijena.

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci te se stručno usavršavala u Beču, nakon čega je vodila niz nacionalnih i međunarodnih razvojnih projekata. Ima dugogodišnje iskustvo na području edukacije, razvoja novih proizvoda i tehnoloških rješenja te unapređenja poslovnih procesa. Posljednjih nekoliko godina kreirala je i održala niz seminara o određivanju cijena.

Zamjenica je direktora i voditeljica edukacijskog centra Step Ri znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci.

Datum i vrijeme održavanja: 25.01.2018. u 9:30h
Mjesto održavanja: Step Ri znanstveno-tehnologijski park – učionica na prvom katu
Trajanje: od 9:30 do 15:30 h
Rok za prijavu: 23.01.2018. do 12h ili do popunjavanja mjesta
Kotizacija: NE PLAĆA SE (financirano iz projekta EEN)
NAPOMENA:
Prilikom zaprimanja prijava vodit će se računa je li seminar namijenjen prijavitelju. Prijava drugog djelatnika iz iste tvrtke moguća je u slučaju preostalih mjesta.
 
 
(I:eKvarner.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se