Pošalji upit
Slanje…
O nama

Autolimarija Procar - popravci karoserije i lakiranje vozila u Rijeci


Autolimarija Procar nalazi se u Jurdanima kraj Rijeke u radioni s velikim vanjskim parkiralištem gdje već preko 30 godina pruža autolimarske i autolakirerske usluge.
 
Autolakirer Rijeka 
Radiona je opremljena svom potrebnom opremom za obavljanje limarskih i lakirerskih radova poput termo peći, stola za razvlačenje oštećenih vozila, stroja za kompjutersko miješanje boja i dr.
 
Naš uhodan, iskusan tim profesionalno pristupa svakom popravku karoserije vozila, bez obzira na razmjer štete. Kontaktirajte nas!
 

Autolimarske i autolakirerske usluge za osobna i teretna vozila

Nudimo autolimarske i lakirerske usluge za osobni i teretni program svih marki i tipova vozila, poslujemo sa svim osiguravajućim društvima, te leasing kućama. 

Imamo izvrsnu poslovnu suradnju s ovlaštenim auto kućama, nabavljamo originalne rezervne dijelove, a za pojedine auto kuće vršimo i uslugu popravka vozila.
 
autolimar
 

Popravak karoserije - ugradnja auto dijelova

Na vozilu procjenjujemo štetu, planiramo optimalno rješenje za popravak, nabavljamo dijelove karoserije ako ih je potrebno zamijeniti koje zatim ugrađujemo u najkraćem roku.
 
Vršimo popravke manjih i većih udubljenja i oštećenja na vozilu, pritom koristimo suvremenu opremu i pouzdane metode uz koje vaše vozilo vraćamo u odlično vozno stanje. Ako se radi o većoj šteti, ugrađujemo auto dijelove, haubu, branike, vrata i dr.
 
Nazovite nas i zatražite više informacija!
Djelatnosti
  • Autolimarska radionica 
  • Lakiranje vozila
  • Popravak ogrebotina na autu
  • Ugradnja rezervnih auto dijelova
  • Popravak karoserije
  • Bojanje i lakiranje vozila
  • Limarija za osobna i teretna vozila
  • Saniranje oštećenja na limu vozila
  • Nanošenje zaštitnih premaza
Proizvodi i usluge

Uklanjanje i saniranje ogrebotina na autu

Svaku ogrebotinu na autu potrebno je na vrijeme tretirati, ne samo zbog izgleda automobila već zbog sprječavanja razvoja hrđe.
 
Netretirane ogrebotine i udubljenja na autu, nakon nekog vremena izloženosti vremenskim uvjetima dovode do većih šteta i skupljih popravaka, a smanjuju i vrijednost automobila.
 
Bilo da imate manju ili veću ogrebotinu, u mogućnosti smo posao odraditi brzo i kvalitetno!
 
 
Kod ogrebotina i oštećenja nijansu prilagođavamo specifikacijama, garantirajući savršeno podudaranje i dugotrajnu završnu obradu 

Poliranje i lakiranje vozila

Bez obzira na marku i starost vozila, naš tim vratit će mu sjaj i osvježiti ga bojom po vašoj želji!
 
Nudimo širok spektar boja i završnih obrada, od klasičnih tonova do modernih, visoko pigmentiranih i specijalnih efekata. 
 
popravci karoserije
 
Bilo da je riječ o obnavljanju originalne boje, potpunoj promjeni boje ili lokalnom popravku, klijentima osiguravamo precizno i ravnomjerno lakiranje vozila.
 
Nazovite nas, dogovorite termin ili saznajte više informacija!
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više