Pošalji upit
Slanje…

MREŽICE ZA INSEKTE - KOMARCE

Obično se postavljaju na prozore, ali mogu ići i na vrata

Opis proizvoda

 
PVC Mont Đani nudi vam zaštitne mrežice za komarce i ostale insekte. Postavljamo ih tako da ne narušavaju izgled objekta, već da se uklapaju u njegov izgled. Obično se mrežice za komarce postavljaju na prozore, ali se mogu postaviti i na vrata.
 
Mrežice se mogu montirati s unutrašnje ili s vanjske strane prozora ili vrata. Čak ni široki prozori nisu problem za naše mrežice. Kod takvih prozora se spajaju magnetom koji se nalazi na sredini, što znači da se jedna polovina prozora prekrije mrežom i mreža se fiksira, dok se druga spaja pomoću magneta i na taj vam način omogućava sklanjanje mrežice s prozora kad god to želite.
 
Na vrata se postavlja jednostruki vodoravni sistem pomoću koga možete maknuti mrežicu s vrata kada god želite i isto tako ju opet vratiti u početni položaj. Osim na vrata, jednostruki vodoravni sistem se obično postavlja i na jednokrilne prozore. 
 

Rolo sistemi komarnika 

Rolo komarnici se često upotrebljavaju i trajni su sustavi za zaštitu od insekata. Dizanje i spuštanje iznimno je jednostavno, pri čemu se mreža pomiče po vodilicama i navija se na cijev, montiranu u aluminijskom ormariću. Ugrađen je usporivač koji sprečava naglo namotavanje mreže. Mogu biti samostalni ili gotovo neprimjetno integrirani u kutiju za rolete.

Obratite nam se za montažu mrežica i obranite se od ljetnih napasti! :)

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se