Pošalji upit
Slanje…
O nama

Marketinška agencija eStudio, Rijeka - Specijalizirani smo za digitalni marketing i kreativna rješenja

 
eStudio je marketinška agencija s uredima u Rijeci i Puli. Naš mali tim specijaliziran je za digitalni marketing i osmišljavanje kreativnih rješenja koja poduzetnicima omogućavaju prepoznatljivost i sklapanje novih poslova. 

Dobro postavljenom kampanjom možete postati vidljivi na tržištu. Digitalni marketing danas je jedan od najučinkovitijih načina oglašavanja kojim možete privući publiku. Javite nam se i zajedno ćemo odabrati prave kanale za ostvarenje željenog cilja. 
 
Online, internet oglašavanje  

Online / internet oglašavanje

 
Ljudi danas pretražuju internet kako bi lakše došli do više informacija o tvrtkama, njihovim proizvodima i uslugama. Želite li doći do većeg broja klijenata i povećati vidljivost vašeg brenda? Online ili internet oglašavanje mogu prenijeti pravu poruku u pravo vrijeme. 

U većini slučajeva, ovaj je vid marketinga povoljniji od tradicionalnih oblika poput oglasa u novinama, na TV-u, a može ostvariti impresivne rezultate. 

Marketinška agencija eStudio nudi vam uslugu online oglašavanja na portalima, društvenim mrežama, YouTubeu...
 
Budite vidljivi!
Djelatnosti
  • Marketinška agencija
  • Digitalni / online marketing
  • Online / internet oglašavanje
  • Rijeka
  • Marketinške kampanje
 
Marketinška agencija Rijeka 

Recenzije

OCIJENITE NAS
Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više