Pošalji upit
Slanje…

AUTOLIMAR I AUTOLAKIRER - AUTO ZANELLI

Rijeka, auto lakirer, lakiranje vozila, autolimar, procjena štete na vozilu

Dean Zanelli
Lokacija
Kontakt
Web stranica
Radno vrijeme
O nama

Auto Zanelli, autolimarska i lakirerska radionica iz Rijeke pruža usluge popravka i lakiranja karoserije 

 
Poduzeće smo sa dugogodišnjim radom. Osnovani smo 1986.godine u Rijeci kao mala tvrtka, a danas se nalazimo u većem modernom prostoru sa kvalitetnom opremom i strojevima za popravak karoserije i lakiranje vozila.
 
autolakirer rijeka 
Pružamo i usluge vuče, procjene štete na vozilima od svih osigravajućih društva, a novost u ponudi je i usluga najma putničkih i dostavnih kombi vozilaNaš je cilj klijentima pružiti vrhunsku uslugu kojom će biti u potpunosti zadovoljni!
 

Lakiranje vozila


Nudimo visokokvalitetno termolakiranje u svim nijansama boja marke De beer color na vodenoj bazi, koje osiguravaju dugotrajan i estetski superioran rezultat. 
 
Termokomora Polin omogućava nam da postignemo savršene rezultate lakiranja za svaki tip vozila - od motocikala, preko osobnih i SUV vozila, do kombija i manjih teretnih vozila i kamiona.
 

Usluge autolimarije

Specijalizirani smo za sve vrste autolimarskih radova, uključujući popravke nakon prometnih nesreća i veće limarske popravke, pri čemu koristimo stol za razvlačenje Car Bench.
 
Opremljeni smo i za vuču automobila, kombija, lakih teretnih vozila, specijalnih tereta, plovila te nudimo usluge izvlačenja vozila kod slijetanja s ceste. Za vozila koja zahtijevaju duži boravak u radionici, osiguravamo smještaj vozila u ograđenom i čuvanom deponiju u sklopu poduzeća.
 
Također, organiziramo kemijsko čišćenje i pranje vozila. U suradnji sa svim osiguravajućim kućama u Hrvatskoj, organiziramo procjene štete vozila te izvršavamo popravke po izvidu štete.
 
auto popravci
 
Navedene usluge vršimo na automobilima, motociklima, terenskim i SUV vozilima, kombi i manjim teretnim vozilima i kamionima. 
 

Najam kombi vozila za selidbe - Rent a kombi

 
U ponudi imamo prostrana i pouzdana kombi vozila koja će vam olakšati selidbe. Vozila su namijenjena transportu namještaja i ostalog tereta te idealni za pojedince ili tvrtke koje traže efikasno i povoljno rješenje za selidbe iz kuća, ureda, poslovnica i dr.
 
Prilagođavamo se vašim potrebama, kombi je moguće unajmiti na jedan ili više dana.

Nazovite nas i zatražite više informacija!
Djelatnosti
 • Autolakirer
 • Autolimar, autolimarija
 • Popravak i ravnanje karoserije
 • Farbanje auta
 • Lakiranje vozila
 • Visokokvalitetno termolakiranje
 • Kemijsko čišćenje i pranje vozila
 • Procjena štete na automobilima
 • Vuča vozila
 • Najam putničkih kombi vozila
 • Najam dostavnih vozila
 • Rent a kombi
 • Rent a van Rijeka
Proizvodi i usluge

Iznajmljivanje kombija i dostavnih vozila

Ponudu usluga proširili smo i na najam kombi i dostavnih vozila različitih kapaciteta. Od prijevoza manjih paketa do većih tereta, imamo odgovarajuće vozilo za vaše potrebe. 
 
Najam je moguć za jednokratnu dostavu ili duže korištenje. Bilo da je riječ o dostavi robe, tehnike kod organizacije događanja, materijala, namještaja ili potrebi za dodatnim vozilom zbog povećanja opsega posla, nudimo povoljan najam uz profesionalnu podršku našeg tima.
 

Najam putničkog kombija u Rijeci

Planirate li izlet ili vam je potrebno vozilo za prijevoz grupe ljudi/zaposlenika, pružamo uslugu najma putničkih kombi vozila. Naš vozni park sastoji se od redovito servisiranih i održavanih kombi vozila raznih kapaciteta. 
 
rent a van rijeka
 
Sva su vozila opremljena modernom opremom, klima uređajima te su udobna za putovanja na kraćim i dužim relacijama. 
 

Rent a kombi za izlete, momačke i djevojačke zabave

Planirate li izlet, momačku ili djevojačku zabavu? Iz našeg voznog parka izaberite odgovarajuće kombi vozilo za najam i uživajte u sigurnom, bezbrižnom i udobnom putovanju s obitelji, prijateljima ili kolegama.
 
Uz povoljne cijene i fleksibilne uvjete najmanajam kombija predstavlja idealno rješenje za sve koji traže pouzdan prijevoz za svoje grupne aktivnosti.
 

Rent a van in Rijeka

Our van rental service provides a versatile fleet of vans suitable for all purposes, including both cargo delivery and passenger transport.
 
With our comprehensive range of vehicles, you can find the perfect van to meet your specific needs, whether for business logistics or group travel.
 
rijeka van rental
 
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više