Pošalji upit
Slanje…

UGRADNJA DENTALNIH IMPLANTATA

Stručni tim iskusnih stomatologa u ordinaciji Vividenti Kalmar pruža usluge ugradnje implantata Straumann i Denti. Kontaktirajte nas i dogovorite pregled!

Opis proizvoda

U našoj ordinaciji pacijentima osiguravamo najvišu kvalitetu usluge, pružamo individualan pristup i koristimo dentalne implantate renomiranih proizvođača Straumann i Denti. Ugradnja implantata najefikasnije je rješenje za zamjenu prirodnog zuba koja u potpunosti ispunjava estetsku i funkcionalnu svrhu. 
 
Prednosti ugradnje implantata su brojne: čvrstoća i pouzdanost zbog mogućnosti srašćivanja s kosti, materijali koji se lako prilagođavaju koštanoj strukturi, vraćanje funkcija čeljusnog sustava i dr. 
 
Ponuda zahvata implantologije uključuje: postavljanje krune na implantatu, mosta na implantatu, fiksne proteze na 4 i na 6 implantata te polufiksne proteze na 4 implantata
 
Za više informacija posjetite našu web stranicu, nazovite nas ili ispunite obrazac za upit

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se