Udruga Ri Rock poziva bendove da se prijave na 39. Ri Rock Festival

NAKON POSLA
17.11.2017. 8:24:47

Udruga Ri Rock poziva bendove da se prijave na 39. Ri Rock Festival
Ove godine, jedan od najdugovječnijih festivala u Europi - Ri Rock Festival, udružit će mnoge aktere alternativne scene i svojoj vjernoj publici ponuditi raznolik program. U čak pet dana, od 5. do 9. prosinca, održat će se koncerti, natjecanje demo bendova, radionice, prezentacije, Jam Session, natjecanja u fotografiji i slušaonice. Na bini u OKC-u Palach uz natjecateljske, nastupit će i gostujući bendovi.

Kao i prethodnih godina, Udruga Ri Rock poziva bendove iz Primorsko-goranske i Istarske županije da se prijave za nastup i predstave svoj rad u 20 minuta. Prijave su otvorene do 24. studenog 2017., a bendovi se mogu prijaviti online ili na službenoj stranici Udruge Ri Rock. Uz opis benda i tehničke specifikacije potrebno je priložiti dvije autorske pjesme. Za prva tri mjesta osigurane su raznolike i bogate nagrade te titula pobjednika 39. Ri Rock Festivala.

Foto natječaj

U sklopu 39. Ri Rock festivala, Udruga RiRock u suradnji s AFK Palach organizira tematski foto natječaj koji je otvoren za sve zainteresirane. Jedini uvjet je da sve prijavljene fotografije moraju biti snimljene u klubu ili oko njega, neovisno o datumu nastanka.

Svi zainteresirani mogu poslati do 10 fotografija u najvišoj mogućoj rezoluciji putem wetransfer.com na foto.natjecaj@palach.hr, uz svoje osobne podatke. Natječaj je otvoren od 13. do 26. studenog, a izložba odabranih radova bit će otvorena prvog dana festivala.

Slušaonice

Nakon koncertnog programa u petak i subotu pobjednici Borbe Selektora: Sun Matt i Izet Medošević Makjaveli odradit će bućkuriš raznih glazbenih žanrova do ranih jutarnjih sati.

Glasanje publike i žiri

U ovogodišnjem žiriju bit će predstavnik sponzora Glazbenog Centar Art Of Music Luka Petrović, poznati TV i radio voditelj te član bendova Mandrili i Turisti Robert Jovanović, član pobjedničkog benda Ri Rock Festivala Neglected Borna Lončarić, tonac ovogodišnjeg broja festivala i DJ Sebastijan Tomažin te predsjednik Udruge Ri Rock Nikola Jovanović. Jedan od glasova bit će i glas publike gdje posjetitelji na ulaznici zaokružuju broj pod kojim se nalazi bend za koji žele glasati te ga ubacuju u glasačku kutiju u Palachu.

Ulaznice, majice i Ri Rock štand

Ulaznice i majice za ovogodišnji Ri Rock Festival mogu se nabaviti u pretprodaji na već dobro poznatom Ri Rock Štandu koji će se nalaziti na riječkom Korzu od 4. do 9. prosinca 2017. te na ulazu u Palach na dane festivala.
Cijena ulaznice za prvi i drugi dan festivala iznosit će 25,00 kn u pretprodaji te 35,00 kn na dane festivala. Cijena za festivalsku kartu iznosit će 40,00 kn u pretprodaji te 50,00kn na dane festivala. U ponudi će se naći i dobro poznati Ri Rock Paket koji stoji 100,00 kn, a sadrži Ri Rock majicu, plakat te ulaznicu za drugi i treći dan.

Program

Utorak 5.12.2017.
Dan Riječkog Rocka obilježava se 5. prosinca, na datum kada je 1957. u Rijeci otvoren Husar, prvi disco klub u bivšoj državi. Povodom ovog dana Udruga LP Rock održat će počasni koncert sa "starijim” rockerima riječke scene, uz besplatan ulaz i prijenos uživo. Više od 12 bendova odsvirat će zlatne klasike rock glazbe.

Srijeda, 6.12.2017. 
Udruga Ri Rock održat će još jednu u nizu Ri Rock Klinika u kojima će pokušati prenijeti iskustvo i znanje vezano za promociju, booking i organizaciju te pomoći bendovima u daljnjem radu. Na radionice, koje startaju  u 17h u OKC Palach, pozvani su svi bendovi i glazbenici kojima žele saznati više i pospješiti rad svog benda. Ulaz je besplatan.

Četvrtak, 7.12.2017.
Četvrti dan festivala posvećen je svima koji vole svoje druženje okružiti glazbom i instrumentima. Glazbeni centar „Art Of Music" u 18 sati predstavit će svoje Ibenez gitare, a i 21 sat održat će se Jam Session na koji se pozivaju svi glazbenici da ponesu svoj instrument, zasviraju s drugim glazbenicima i komuniciraju na nekom drugom jeziku.

Petak i subota, 8. i 9.12.2017.
Natjecateljske večeri demo bendova iz Primorsko-goranske i Istarske županije te nastup gostujućih bendova Zoster, Narednik Lobanja i Vod Smrti, Chui i Motus.   
Nagrade 39. Ri Rock Festivala
 
(I:mojarijeka.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se