Što ovoga tjedna nude Muzeji zajedno?

NAKON POSLA
31.3.2016. 9:19:15

Što ovoga tjedna nude Muzeji zajedno?
 
Sedam ustanova u Primorsko-goranskoj županiji nudi vam zajedničku ulaznicu "Muzeji zajedno" koja vrijedi dva mjeseca. Osim stalnih postava, svaki muzej organizira kraće izložbe.
 
Kakva je tjedna ponuda?

50 kuna vrijedi obiteljska ulaznica, pojedinac plaća jedinstvenu ulaznicu vrijednu 30 kuna, a umirovljenici samo 10 kuna.

Umreženi muzeji su: Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja sa zbirkama u Dobrinju i Kastvu, Prirodoslovni muzej sa zbirkom u Brodu na Kupi, Muzej Grada Rijeke, Muzej moderne i suvremene umjetnosti, Hrvatski muzej turizma u Opatiji, Muzej grada Crikvenice i Ustanova Ivan Matetić Ronjgov u Viškovu.

Svi objekti otvoreni su svakoga dana od 9 do 20 sati. Kupnjom jedinstvene ulaznice sve ih možete obići tijekom dva mjeseca, a kakve vam zanimljivosti nude tijekom ovoga tjedna pogledajte.
 
(I:radio.hrt.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se