Prodaja sadnica građanima po povoljnim cijenama

NAKON POSLA
3.4.2014.

Prodaja sadnica građanima po povoljnim cijenama
U sklopu tradicionalne akcije "Više cvijeća, manje smeća" u četvrtak i petak, 3. i 4. travnja od 9 do 17 sati na trgu 111. brigade HV-a odvijat će se prodaja kvalitetnih cvjetnih sadnica i začinskog bilja na način da će građani grada Rijeke za svaku kupljenu sadnicu dobiti istu takvu sadnicu besplatno.
 
Akcija "Više cvijeća, manje smeća" usmjerena je na sufinanciranje i provedbu pojedinih projekata ozelenjivanja i uređivanja zelenih površina na području grada te čišćenja i uklanjanja smeća i drugih neprimjerenih situacija.

Kako bi potaknuo stanovnike i korisnike poslovnih prostora na Korzu i užem centru grada Rijeke da dekoriraju cvijećem pročelja svojih stambenih i poslovnih prostora, Grad Rijeka već više godina organizira prodaju kvalitetnih cvjetnih sadnica i začinskog bilja građanima grada Rijeke po povoljnim cijenama po principu "kupiš 5, a dobiješ 10 sadnica". Naime, u želji da se osigura što veći broj sadnica te da se u akciju uključi što veći broj stanovnika Rijeke, svaki će građanin može kupiti najviše 5 sadnica, dok će za svaku kupljenu dobiti još jednu na poklon.

Akciju najavila Maja Kordić iz Odjela za poduzetništvo U ponudi će se naći stajaće i viseće pelargonije jednostavnog ili duplog cvijeta, začinsko bilje – lavanda i ružmarin, sadnice različitog sjemenskog cvijeća: begonije, impatiensa (vodenike), tagetesa (kadife), petunije, kao i različite trajnice. 

Za prodaju će se osigurati više od 28.000 sadnica od dobavljača MBM d.o.o. Zagreb, odabranog između tri ponuditelja u postupku nabave ispod zakonskog praga. Akciju prodaje sadnica od prošle godine organizira Odjel gradske uprave za poduzetništvo.

Akcija "Više cvijeća, manje smeća" odvija se u sklopu projekta "Volim Hrvatsku", u lokalnim okvirima "Volim Rijeku", iniciranog od strane Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice (HTZ). Projekt "Volim Hrvatsku" provodi se na području Republike Hrvatske u cilju podizanja opće razine kvalitete životnog prostora, očuvanja i unapređivanja turističkog prostora i zaštite okoliša.

(I: rijeka.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se